Η BlackRock επιβεβαιώνει την επένδυση σε Bitcoin Futures, τι σημαίνει για την τιμή BTC;

διαφήμιση Phemex

Την περασμένη εβδομάδα, η κοινότητα της κρυπτογράφησης βρισκόταν σε φρενίτιδα για το Blackrock, ένα ταμείο ύψους 7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, περιγράφοντας την πιθανή μετάβασή του σε συναλλαγές μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin. Σηματοδοτημένο ως σημείο εκκίνησης για τους θεσμικούς επενδυτές που εντάσσονται στο συγκρότημα, η τελευταία απόφαση του Blackrock μπορεί κάλλιστα να ωθήσει το Bitcoin μετά από τα υψηλότερα επίπεδα των 42.000 δολαρίων που τέθηκαν στις αρχές Φεβρουαρίου 2020.

Μέσα στο κατάθεση στο SEC, Η Blackrock, η μεγαλύτερη εταιρεία επενδύσεων στον κόσμο, δήλωσε ότι ενδέχεται να επενδύσει σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin σε ορισμένα από τα κεφάλαιά της. Η κατάθεση δηλώνει ότι η εταιρεία θα επενδύει σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης μετρητών μόνο σε χρηματιστηριακά χρηματιστήρια CTFC, αντί να πραγματοποιεί άμεσες αγορές σε Bitcoin. Το Blackrock είναι βηματοδότης στον οικονομικό κόσμο και η κοινότητα κρυπτογράφησης περιμένει με ανυπομονησία να αρχίσουν να επενδύουν σε Bitcoin. 

«Τα μόνα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin στα οποία μπορούν να επενδύσουν τα Αμοιβαία Κεφάλαια είναι τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin που διαπραγματεύονται σε χρηματιστήρια εμπορευμάτων που είναι εγγεγραμμένα στο CFTC», επιβεβαιώνει η κατάθεση που αποστέλλεται στη SEC..

Η κατάθεση ανέφερε περαιτέρω δύο πιθανά κεφάλαια που ενδέχεται να καταλαμβάνουν επενδύσεις Bitcoin – BlackRock Global Allocation Fund και BlackRock Funds V.

Λοιπόν, τι ακριβώς σημαίνει η είσοδος του Blackrock στο crypto για την τιμή του Bitcoin και τη συνολική αγορά κρυπτογράφησης? 

Γιατί τα συμβόλαια της Blackrock θα μπορούσαν να αυξήσουν την τιμή BTC

Εάν είναι επιτυχής, η τελευταία κατάθεση της Blackrock αντιπροσωπεύει μια αλλαγή στην επενδυτική στάση της εταιρείας στο Bitcoin. Η εταιρεία είχε προηγουμένως απορρίψει το Bitcoin λόγω των υψηλών προκλήσεων μεταβλητότητας και ρύθμισης, αλλά φαίνεται ότι η εταιρεία μετατρέπει ένα νέο φύλλο. Η Blackrock χτίζει επί του παρόντος νομικά και λειτουργικά θεμέλια για το εμπόριο Bitcoin.

Αύξηση της ζήτησης μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin

Η κατάθεση σηματοδοτεί μια νέα αυγή για την κοινότητα του Bitcoin, καθώς νέοι θεσμικοί και λιανικοί επενδυτές εντάσσονται στην κοινότητα μέσω του Blackrock. Θα μπορούσε η αύξηση της ζήτησης για προϊόντα Bitcoin από τους πελάτες της Blackrock να είναι ο λόγος που το μεγαλύτερο επενδυτικό ταμείο άλλαξε τα διαφορετικά σχόλιά του για το Bitcoin?

Η έναρξη των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin στα κεφάλαια της Blackrock δείχνει ότι οι πελάτες είναι πιο δεκτικοί στο Bitcoin παρά την αστάθεια, καθώς ο κόσμος αγκαλιάζει το BTC ως μια παγκόσμια επενδυτική τάξη. Αυτό θα μπορούσε να αυξήσει τα ποσοστά υιοθέτησης των πελατών στο Bitcoin – ειδικά θεσμικούς και διαπιστευμένους επενδυτές. 

«Καθώς η βιομηχανία ωριμάζει, τα παραδοσιακά ιδρύματα αρχίζουν να παρατηρούν τις δυνατότητες του Bitcoin και της κρυπτογράφησης στο σύνολό της. Χαιρετίζουμε την είσοδο όλων των νέων συμμετεχόντων καθώς ανοίγουμε το δρόμο προς την υιοθέτηση της γενικής εφαρμογής. Η πρωτοβουλία του Blackrock είναι μόνο μία από τις πολλές ακόμη “, δήλωσε ο Jack Tao, Διευθύνων Σύμβουλος της Phemex.

Αντικατάσταση χρυσού?


Η είσοδος της Blackrock στο Bitcoin ανοίγει το δρόμο για το περιουσιακό στοιχείο να αντικαταστήσει επιτέλους τον χρυσό ως το κορυφαίο κατάστημα αξίας σε όλο τον κόσμο. Έχοντας αγωνιστεί σκληρά τα τελευταία χρόνια για τον τίτλο «king safe safe», η προσθήκη του Bitcoin στα περιουσιακά στοιχεία της Blackrock μπορεί να δει τους επενδυτές να προτιμούν το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο από το λαμπερό βράχο. 

Τον Νοέμβριο, ένα μήνα πριν από την κατάθεση SEC, το CIO του Blackrock, ο Rick Rieder μίλησε στο CNBC ισχυριζόμενος ότι το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο έχει τη δυνατότητα να αντικαταστήσει το χρυσό στο μέλλον. Αυτός είπε, 

«Νομίζω ότι είναι ένας ανθεκτικός μηχανισμός, νομίζω ότι θα αντικαταστήσει τον χρυσό σε μεγάλο βαθμό; Ναι, το κάνω, γιατί είναι πολύ πιο λειτουργικό από το να περνάς μια μπάρα χρυσού. “

Καθώς αυξάνεται η ζήτηση για προϊόντα μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin και αυξάνεται επίσης η πρόταση του Bitcoin ως αντικαταστάτη του χρυσού, αναμένεται να αυξηθούν οι όγκοι των κρυπτονομισμάτων καθώς τα χρήματα λιανικής επένδυσης ακολουθούν τις θεσμικές επενδύσεις. 

Το Bitcoin Bull Market δίνει άνοδο στους ηγέτες της νέας αγοράς

Οι ανταλλαγές Crypto, χωρίς αμφιβολία, θα είναι οι μεγαλύτεροι δικαιούχοι της απόφασης της Blackrock να αγοράσει συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης BTC. Καθώς οι πελάτες λιανικής εισέρχονται και FOMO σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin, είναι σημαντικό να επιλέξετε την καλύτερη ανταλλαγή για να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας. 

Η Blackrock, ωστόσο, είναι η τελευταία αλλά όχι η μόνη εταιρεία που εισέρχεται σε κρυπτογράφηση. Η Microstrategy συσσωρεύει Bitcoin αξίας άνω των 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τον Οκτώβριο και πολλές εταιρείες αυξάνοντας την έκθεσή τους σε Bitcoin μέσω Grayscale προκάλεσαν μια γενική αναταραχή στην αγορά κρυπτογράφησης – επιπλέον, η αγορά παραγώγων κρυπτογράφησης. 

Phemex, μία από τις ταχύτερες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτογράφησης και προθεσμιακών συμβολαίων, έχει αναδειχθεί ως μία από τις κορυφαίες ανερχόμενες χρηματιστηριακές ανταλλαγές κρυπτογράφησης, προσφέροντας τους γρηγορότερους και φθηνότερους τρόπους για το λιανικό εμπόριο μελλοντικών συμβολαίων και τις τιμές Bitcoin. Με μια προσφορά έως και 100Χ μόχλευσης στο μέλλον της, οι πελάτες στο χρηματιστήριο μπορούν να ενισχύσουν τα πιθανά κέρδη τους μέσω των περιθωριοποιημένων προϊόντων της. Η ανταλλαγή προσφέρει επίσης μια φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα για την ανταλλαγή συμβάσεων spot. 

Επιπλέον, ο χώρος DeFi αυξάνεται μαζικά καθώς νέα προϊόντα βασισμένα σε blockchain στοχεύουν στην ελαχιστοποίηση των αναποτελεσματικών διαδικασιών στον παραδοσιακό χρηματοοικονομικό κόσμο. Η Phemex προσφέρει τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων «Earn Crypto», επιτρέποντας στους χρήστες έως και 10% APY μέσω των επιλογών «Fixed and Flexible Saving». Οι ευέλικτοι λογαριασμοί επιτρέπουν άμεσες αναλήψεις και καταθέσεις ανά πάσα στιγμή.

Το χρηματιστήριο με έδρα τη Σιγκαπούρη προσφέρει συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης νομισμάτων και διακανονισμού σε μετρητά, παρόμοια με την κατάθεση της Blackrock, σε μια πλατφόρμα υψηλής απόδοσης με πάνω από 300.000 συναλλαγές που ολοκληρώνονται κάθε δευτερόλεπτο και εκτέλεση συναλλαγών 1 χιλιοστών του δευτερολέπτου. 

Αποχωρισμός

Η είσοδος του Blackrock στην αρένα κρυπτογράφησης αναπνέει ένα νέο κύμα καθαρού αέρα στην αγορά, ίσως ξεκινώντας από τη μεγαλύτερη θεσμική επένδυση που αντιμετωπίζει το crypto. Καθώς οι νέοι χρήστες μπαίνουν στο πεδίο, η εύρεση αποτελεσματικών ανταλλαγών κρυπτογράφησης, όπως το Phemex, θα είναι καθοριστικής σημασίας για το ταξίδι τους διαπραγμάτευση μελλοντικών κρυπτονομισμάτων απρόσκοπτη και ευχάριστη. 

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map