Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Το Bitwise Index, το οποίο παρακολουθεί 10 κρυπτονομίσματα, ενώνει τη γραμμή για το Crypto ETF

διαφήμιση Phemex

Η Bitwise Asset Management, η οποία είναι μια εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο, έχει ενταχθεί στην ουρά στο κατώφλι της SEC για έγκριση για ένα ETF που βασίζεται σε κρυπτογράφηση. Αυτή θα ήταν η 15η εφαρμογή για μια εφαρμογή crypto / bitcoin που περιμένει το νεύμα της SEC μετά από μια σειρά απόρριψης και καθυστερήσεων που έχει δει ο αιτών από τη SEC.

Η εφαρμογή διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Bitwise φαίνεται να είναι μια λύση

Το νέο ETF θα ονομάζεται Bitwise HOLD 10 Ταμείο δείκτη κρυπτονομισμάτων και μια αίτηση δήλωσης καταχώρησης σχετικά με τις μετοχές του Bitwise HOLD 10 Cryptocurrency Index Fund ETF έχει κατατεθεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC), αλλά δεν έχει ακόμη κηρυχθεί αποτελεσματική. Το ETF στοχεύει στην παρακολούθηση των αποδόσεων του δείκτη HOLD 10 του Bitwise, ενός δείκτη σταθμισμένου κεφαλαίου των 10 μεγαλύτερων κρυπτονομισμάτων, που εξισορροπείται κάθε μήνα. Επί του παρόντος, ο δείκτης αποτελείται από BTC (58,7%), ETH (17,7%), XRP (7,7%), BCH (6,1%), XLM (3,4%), LTC (2,3%), ZEC (1,1%), XMR ( 1,0%), ETC (0,9%).

Ο δείκτης χρησιμοποιεί πενταετή αραιωμένη κεφαλαιοποίηση αγοράς αντί για όριο αγοράς, διάφορα κριτήρια επιλεξιμότητας, όπως ιστορικά όγκου συναλλαγών και συγκεντρώσεων, συνθετικές τιμές, κυκλοφορία εφοδιασμού, πολλαπλές πηγές δεδομένων, μηνιαία επανεξισορρόπηση και συγκεκριμένες πολιτικές για σπάνια γεγονότα όπως σκληρά δίκρανα για προστασία την ακεραιότητα του καλαθιού του.

Ένα ETF ή το χρηματιστηριακό ταμείο είναι μια εμπορεύσιμη ασφάλεια που παρακολουθεί μια ομάδα περιουσιακών στοιχείων και διαπραγματεύεται σαν μετοχές σε ένα χρηματιστήριο. Ενώ άλλες 14 εφαρμογές για SEC έχουν κατατεθεί για καθαρά ETF μόνο για βανίλια Bitcoin, σύμφωνα με το CNBC, η Bitwise είναι η μόνη εταιρεία που υποβάλλει αίτηση για ETF που θα παρακολουθούσε πολλαπλά ψηφιακά στοιχεία.

Παγκόσμιος Επικεφαλής Έρευνας της Bitwise Ματ Χούγκαν αναφέρθηκε σχολιάζοντας την ανακοίνωση ότι,

«Η έρευνά μας δείχνει ότι ένα καλάθι πολλαπλών κρυπτονομισμάτων παρακολούθησης ευρετηρίου συμπεριφέρεται διαφορετικά από ένα νόμισμα. Ως εκ τούτου, πιστεύουμε ότι και τα δύο είδη έκθεσης πρέπει να εξετάζονται από τους επενδυτές όταν εξετάζουν τον αυξανόμενο χώρο κρυπτογράφησης. Η άποψή μας είναι ότι αυτή η νέα περιοχή έχει πολλές ομοιότητες με την εισαγωγή πριν από 10 έως 15 χρόνια ETF εμπορευμάτων. “

Τα σχόλιά του συνέχισαν να το λένε αυτό

«Εκείνη την εποχή, είδαμε την έναρξη των ETFs ενός εμπορεύματος που παρακολουθούν χρυσό, ασήμι, αργό πετρέλαιο και άλλα εμπορεύματα, καθώς και τα ETF που παρακολουθούν διαφοροποιημένα καλάθια ευρετηρίου εμπορευμάτων. Βλέπουμε πολλές ομοιότητες εδώ. “

Επίσης, διαβάστε: Έκρηξη ενθουσιασμού ETF Bitcoin, οι ταύροι έχουν ήδη λάβει τη χρέωση

Η εμπειρία Bitwise στη διαχείριση κρυπτογράφησης το καθιστά ισχυρό κατάλληλο για έγκριση ETF

Έχοντας το δικό του δείκτη κρυπτογράφησης, δίνει στη Bitwise το πλεονέκτημα όσον αφορά κάποια ανησυχία που έχει δημιουργήσει η SEC σε αρέσει η τιμολόγηση του ETF και η μείωση του κινδύνου κρυπτογράφησης ως Λίγο θα έκανε ήδη το ίδιο για τις επενδύσεις του δείκτη και το ταμείο του.

Η Bitwise Asset Management λειτουργεί μέσω των δύο θυγατρικών της Bitwise Index Services, LLC είναι και η Bitwise Investment Advisors, LLC. Η Bitwise Index Services αναπτύσσει δείκτες κρυπτογράφησης και διεξάγει έρευνα στον τομέα της επένδυσης κρυπτονομισμάτων, ενώ η Bitwise Investment Advisors, LLC χορηγεί ιδιωτικά κεφάλαια ΗΠΑ και εκτός ΗΠΑ που επενδύουν σε κρυπτονομίσματα.  

Η Bitwise έχει μια ισχυρή ομάδα διαχείρισης που συνδυάζει τη σύγχρονη εμπειρία λογισμικού με δεκαετίες εμπειρίας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων – που προέρχονται από εταιρείες όπως το Facebook, Wealthfront, BlackRock, NYLife Investments, IndexIQ, US Commodity Funds, Goldman Sachs, JPMorgan και ETF.com

Η Bitwise Asset Management ιδρύθηκε το 2017 και είναι διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης. Η Bitwise ξεκίνησε το πρώτο κεφάλαιο δείκτη κρυπτογράφησης, το Bitwise HOLD 10 Private Index Fund, στις 22 Νοεμβρίου 2017. υποστηρίζεται από κορυφαίους θεσμικούς και μεμονωμένους επενδυτές, συμπεριλαμβανομένων,

Khosla Ventures, General Catalyst, Blockchain Capital, Naval Ravikant, Alison Davis, David Sacks, Elad Gil, Adam Nash, Adam Ludwin, Suna Said και Avichal Garg.

Η εταιρεία είναι συνεργάτης με ιδιώτες, οικονομικούς συμβούλους, οικογενειακά γραφεία, διαχειριστές επενδύσεων και ιδρύματα στην πλοήγηση κρυπτογράφησης.

Καθώς η ουρά για το Bitcoin / Crypto ETF αυξάνεται και η αγορά κρυπτογράφησης ωριμάζει, δεν είναι πολύ άνετη θέση για την SEC να αποφύγει το ζήτημα περαιτέρω καθυστερώντας το ή μπορεί να το απορρίψει. Γι ‘αυτό πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι η SEC μπορεί να αλλάξει τη θέση της αυτή τη φορά.

Είναι το Bitwise ένας καλύτερος υποψήφιος σε σύγκριση με άλλους για να αποκτήσει μια άδεια SEC για ένα crypto ETF; Ενημερώστε μας για τις απόψεις σας σχετικά.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me