Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Το ενδιαφέρον της Κίνας επικεντρώνεται γύρω από το Bitcoin, τα σήματα Next Bull Run

διαφήμιση Phemex

Την περασμένη εβδομάδα, το Bitcoin ενοποιεί τα επίπεδα των 10.700 δολαρίων. Είναι ενδιαφέρον ότι η μεγαλύτερη κρυπτογράφηση στον κόσμο διατηρεί τη θέση της ανθεκτικά παρά τις αρνητικές ειδήσεις όπως οι χρεώσεις CFTC του BitMEX που οδηγούν σε διάβρωση 32.000 BTC από το χρηματιστήριο.

Ωστόσο, υπήρξε μια άνοδος στους νέους συμμετέχοντες που έρχονται στο Bitcoin που υποδηλώνεται σαφώς από μια αύξηση στις νέες διευθύνσεις Bitcoin. Συνήθως βλέπουμε 5-10K νέες διευθύνσεις Bitcoin κάθε μέρα. Ωστόσο, υπήρξε μια ενδιαφέρουσα έξοδος την περασμένη εβδομάδα με μια νέα διεύθυνση BTC να πυροβολεί πάνω από 22k. Λοιπόν, εάν αυτό πρέπει να δείξει κάτι, το Bitcoin μπορεί να προετοιμάζει τη σκηνή για την επόμενη ταύρωσή του.

Bitcoin-διευθύνσεις-γράφημα-GlassnodeΠηγή: Glassnode

Αν και αυτό είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη για την κοινότητα του Bitcoin, υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό που συναντά το βλέμμα. Ενα ενδιαφέρον ανάλυση που παρουσιάστηκε από τον Cole Garner υποδηλώνει ότι όλες αυτές οι διευθύνσεις Bitcoin προέρχονται από την ΚΙΝΑ. Ναι, φαίνεται να υπάρχει ένας υγιής όγκος αγορών από την Κίνα που υποστηρίζει την τιμή BTC την περασμένη εβδομάδα, παρά τις τόσο θετικές ειδήσεις στην αγορά.

Ίσως αναρωτιέστε ότι η Κίνα έχει απαγορεύσει το crypto για μεγάλο χρονικό διάστημα και γιατί αυτή η κίνηση ξαφνικά; Στην πραγματικότητα, οι πρόσφατες ενέργειες των κινεζικών κυβερνήσεων υποδηλώνουν ότι υπάρχει συντονισμένη προσπάθεια και εκστρατεία μάρκετινγκ για να γλιστρήσουν τα μυαλά των Κινέζων επενδυτών προς το crypto. Αυτό σημαίνει ότι η κινεζική κυβέρνηση επιδιώκει να ενεργοποιήσει την επόμενη ταύρος.

Χμμ, αυτό είναι μια ενδιαφέρουσα προπαγάνδα από τα επίσημα μέσα ενημέρωσης του Κ.Κ.Κ. όπως «as 消息», Xinhua και CCTV2

η επικεφαλίδα “cryptoasset is the best performance asset YTD” εμφανίστηκε σε όλες τις λεωφόρους, σε εφημερίδες, σε απευθείας σύνδεση μέσα και τηλεόραση

Είναι σπάνιο για μια τόσο συντονισμένη προσπάθεια pic.twitter.com/2g6VDsV5SE

– Dovey 以德服人 Wan &# 129680;&# 129430; (@DoveyWan) 25 Σεπτεμβρίου 2020

Το κρυφό ενδιαφέρον της Κίνας για το Bitcoin

Είναι γνωστό ότι η Κίνα φιλοξενεί μερικές από τις μεγαλύτερες δραστηριότητες εξόρυξης Bitcoin στον κόσμο. Δεδομένου ότι ελέγχει την εξόρυξη Bitcoin, κατέχει επίσης το μεγαλύτερο BTC από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον πλανήτη. Ο κ. Garner σημειώνει ότι η κινεζική ηγεσία θα προωθήσει οποιαδήποτε αφήγηση που ταιριάζει στα συμφέροντά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Γνωρίζουμε επίσης ότι η Κίνα εξετάζει μόνο μια μεγάλη ευκαιρία που μπορεί να την κάνει παγκόσμιο οικονομικό ηγέτη στην κορυφή των ΗΠΑ. Έτσι, αν το Bitcoin μπορεί να το βοηθήσει να πάρει τη θέση της οικονομικής δύναμης, γιατί όχι; Επιπλέον, τα παγκόσμια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα κλίνουν προς το Bitcoin με αβέβαιες οικονομικές προοπτικές. Ως εκ τούτου, η Κίνα δεν θα είναι πρόθυμη να χάσει τη θέση όπου έχει ισχυρή βάση.

Εκτός αυτού, η Garner αποδίδει επίσης την τελευταία αύξηση της εκτύπωσης σε δολάρια Tether στην καμπάνια μάρκετινγκ της Κίνας.

10 / Η πρόσφατη έκρηξη στο #Τριχιά Η εκτύπωση θα μπορούσε να ήταν ο κορυφαίος πρόδρομος της καμπάνιας μάρκετινγκ της Κίνας.

Η Κίνα κυριαρχεί $ USDT όγκος παγκοσμίως – και #Τριχιά κυριαρχεί η ρευστότητά τους στο fiat onramp. pic.twitter.com/wPoCl7z2qZ

– Cole Garner (@ColeGarnerBTC) 5 Οκτωβρίου 2020

Έτσι, ο Garner υποψιάζεται ότι το τελευταίο ενδιαφέρον αγοράς λιανικής στην Κίνα βοήθησε το Bitcoin να διατηρήσει τις πτωτικές ειδήσεις της περασμένης εβδομάδας. Ενώ οι αγοραστές λιανικής δεν είναι οι μετακινούμενοι στην αγορά, η προσφορά σαφείς ενδείξεις για μεγάλες κινήσεις στην αγορά ταύρων.

Το Bitcoin θα φτάσει το 1 Trillion Market Cap έως το 2020

Η πρόβλεψη τιμών BTC δεν είναι κάτι νέο στην αγορά. Ωστόσο, υπάρχει μια αυξανόμενη χορωδία μεταξύ των αναλυτών για το επόμενο bull run του Bitcoin. Ο αναλυτής Blockstream, Adam Back, δήλωσε πρόσφατα ότι το Bitcoin θα φτάσει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια τα επόμενα δύο χρόνια έως το 2020. Με το τρέχον ανώτατο όριο αγοράς περίπου 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η τιμή BTC θα πενταπλασιαστεί από εδώ κάπου περίπου 50.000 $.

Συντηρητικός. θα έλεγα # bitcoin πιθανότατα βλέπει 1 τρισεκατομμύριο δολάρια ανώτατο όριο αγοράς εντός 2 ετών, πιθανώς νωρίτερα. 1 δισεκατομμύριο $ είναι περίπου 50.000 $ BTC. https://t.co/LJeq53DXgM

– Adam Back (@ adam3us) 5 Οκτωβρίου 2020

Οι τελευταίες προοπτικές κρυπτογράφησης του Bloomberg κανω ΑΝΑΦΟΡΑ υποδηλώνει επίσης ότι η τιμή του Bitcoin θα αγγίξει τα 100.000 δολάρια τα επόμενα χρόνια, δηλαδή όριο αγοράς 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο αναλυτής του Bloomberg Intelligence, Mike McGlone, δήλωσε:

“Λαμβάνοντας υπόψη την κανονική ωρίμανση, περίπου το διπλάσιο του χρονικού πλαισίου από 1.000 έως 10.000 $ θα έφτανε περίπου το 2025, για το Bitcoin να προσθέσει δυνητικά άλλο μηδέν.”

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me