Τα συμβόλαια επιλογών Bitcoin θα προσελκύσουν μαζική ζήτηση από Ασιάτες Crypto Traders – CME Global Head

διαφήμιση Phemex

Tim McCourt, παγκόσμιος επικεφαλής προϊόντων μετοχών και εναλλακτικών επενδύσεων του Ομίλου CME πιστεύει ότι η επερχόμενη έναρξη των συμβάσεων επιλογών Bitcoin πιθανότατα θα γίνει αγαπημένο των ασιατικών ανθρακωρύχων και εμπόρων. 

Έμποροι για τεράστια οφέλη

Η CME Group ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου κρυπτο-παραγώγου του προϊόντος στις 20 Σεπτεμβρίου. Η ενημέρωση ανέφερε ότι οι επιλογές στο Bitcoin Futures θα προσφέρουν στους εμπόρους Bitcoin μια καλή ευκαιρία να εξοικονομήσουν περιθώρια μέσω αντισταθμίσεων περιθωρίου.

Επιπλέον, το CME CF Bitcoin Reference Rate (BRR) θα υπολογιστεί με βάση τον ημερήσιο όγκο συναλλαγών των κυριότερων ανταλλαγών Bitcoin και πλατφόρμες συναλλαγών. 

Οι επιλογές θα βοηθήσουν περαιτέρω τους εμπόρους να μετριάσουν τους πιθανούς κινδύνους αθέτησης του αντισυμβαλλομένου με κεντρική εκκαθάριση. Επιπλέον, αυτό θα επεκτείνει τις επιλογές για τους εμπόρους και θα τους βοηθήσει στη διαχείριση στρατηγικών κινδύνου και οικοδόμησης, καθώς θα υποστηρίζει ευέλικτες συναλλαγές.

Απότομη άνοδος στο Bitcoin Futures Trading

Ο McCourt αναμένει ότι οι επιλογές θα έχουν την ίδια απόδοση όπως και το Bitcoin Futures, το οποίο κυκλοφόρησε σχεδόν πριν από δύο χρόνια. Είναι ενδιαφέρον ότι το ήμισυ του όγκου συναλλαγών για τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin αποτελείται από εμπόρους στην ασιατική και ευρωπαϊκή ήπειρο. 

Έδωσε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την πρόσφατη αύξηση των συναλλαγών του Bitcoin Futures. Στις 13 Μαΐου διαπραγματεύθηκαν συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης αξίας 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ (170.000 Bitcoin). Στη συνέχεια, με την πρόβλεψη για «επιλογές» για συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, οι έμποροι μπορούν εύκολα να διαχειριστούν τους κινδύνους τιμών του Bitcoin, κερδίζοντας ταυτόχρονα τη σωστή έκθεση. 

«Ενώ τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης σάς δίνουν μια μοναδική έκθεση, με την οποία η κίνηση του υποκείμενου bitcoin μεταφράζεται απευθείας σε μια συγκεκριμένη τιμή δολαρίου ανά συμβόλαιο, μια επιλογή σάς προσφέρει διάφορα επίπεδα τιμής προειδοποίησης και μπορεί να σας προσφέρει είτε αρνητική προστασία είτε ανοδική έκθεση σε κλάσμα της υποκείμενης τιμής [περιουσιακά στοιχεία], ” 

είπε ο McCourt.

Πρόσφατα τιτίβισμα από την CME, παρά την πτώση των τιμών του Bitcoin, το ενδιαφέρον των πελατών για τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του CME Bitcoin παρέμεινε ισχυρό κατά τη διάρκεια του 3ου τριμήνου, με ημερήσιο OI άνω των 4,6 χιλ. συμβολαίων, αύξηση 61% έναντι τριμήνου 2018.

Πηγή- Κελάδημα


Τι είναι ένα συμβόλαιο μελλοντικών επιλογών? 

Ένα συμβόλαιο επιλογών επιτρέπει σε έναν επενδυτή να αγοράσει ή να πουλήσει ένα περιουσιακό στοιχείο σε μια συγκεκριμένη τιμή προειδοποίησης. Ο επενδυτής μπορεί να το αγοράσει πριν ή μετά την ημερομηνία λήξης. Αυτό βάζει τον επενδυτή σε πλεονεκτική θέση καθώς μπορεί να επωφεληθεί από τις διακυμάνσεις των τιμών χωρίς να έχει στην πραγματικότητα μια μελλοντική θέση. Ωστόσο, η μελλοντική σύμβαση υποχρεώνει τους επενδυτές να αγοράσουν / πωλήσουν το περιουσιακό στοιχείο στη συμβατική τιμή σε μια καθορισμένη μελλοντική ώρα. 

Η CME δεν έχει σχέδια προσφοράς συμβάσεων φυσικής διευθέτησης

Είπε επίσης ότι οι επιλογές Bitcoin θα επιτρέψουν στους ανθρακωρύχους να αντισταθμίσουν με ακρίβεια το κόστος παραγωγής τους. Οι ανθρακωρύχοι που δραστηριοποιούνται στην Κίνα χρησιμοποιούν ήδη συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin για αντιστάθμιση. Ο McCourt μίλησε επίσης για την έναρξη της Bakkt και είπε ότι ο όμιλος CME δεν σχεδιάζει να προσφέρει παρόμοια φυσικά διακανονισμένα συμβόλαια. Επιπλέον, είπε ότι η παρούσα εστίαση είναι στη διασφάλιση κανονιστικών εγκρίσεων και στην ολοκλήρωση των προετοιμασιών για την έναρξη των νέων συμβάσεων επιλογής.

Ωστόσο, ο Jeff Dorman, διευθύνων σύμβουλος επενδύσεων και συνιδρυτής της Arca, ενός αμοιβαίου κεφαλαίου κρυπτογράφησης των ΗΠΑ φάνηκε να διαφωνεί με τον ισχυρισμό του πρώην. Είπε ότι οι αποτελεσματικές στρατηγικές συναλλαγών κρυπτογράφησης θα προέρχονται από πρόσθετα μέσα – πέρα ​​από το Bitcoin. 

“Υπάρχουν μόνο τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε μόνο με το bitcoin, καθώς υπάρχουν μόνο πολλοί χώροι που θα χρειαζόταν ένα ταμείο για να ανταλλάσσει bitcoin και τίτλους που σχετίζονται με bitcoin”.

είπε ο Ντόρμαν.

Πρόσθεσε επίσης ότι στο μέλλον ο όμιλος CME θα αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό. 

Η CME θα λανσάρει δύο χρηματοοικονομικά συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης στη Σαγκάη

Ανά το ανακοίνωση, Το Shanghai Gold Futures θα είναι μια προσφορά προϊόντων βάσει της περιφερειακής τιμής αναφοράς χρυσού από το Shanghai Gold Exchange (SGE). Η κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για τις 14 Οκτωβρίου.

Πηγή- Κελάδημα

Οι συμβάσεις θα εκφραστούν από το δολάριο ΗΠΑ και τον κινέζικο Renminbi. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης θα ξεκινήσουν από ένα σκέλος της CME- Commodity Exchange Inc (COMEX). Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Shanghai COMEX θα παρέχουν πρόσβαση στο arbitrage με 100 ουγκιές. Επίσης, θα αποκομίσει οφέλη αντιστάθμισης περιθωρίου μεταξύ COMEX 100 oz. Gold Futures (GC) και άλλα προϊόντα του Ομίλου CME. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης θα χρησιμοποιούν την τιμή PM Gold benchmark Shanghai (Τυπική ώρα Κίνας 15:00) για την τελική διευθέτηση.

Οι “Επιλογές” της CME θα έχουν τον ίδιο αντίκτυπο με τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin; Ενημερώστε μας, τι πιστεύετε στα παρακάτω σχόλια!

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map