Η αυξανόμενη ωριμότητα του Bitcoin και η μείωση της μεταβλητότητας διατηρεί το δρόμο θετικό για ένα Bull Run

Για πάνω από 24 έως 48 ώρες, το Bitcoin παρέμεινε μεταξύ 6,400 και 6,750 $, δείχνοντας καλή συγκεντρωτική υποστήριξη στα 6500 USD περίπου. Την περασμένη εβδομάδα το νόμισμα ήταν περίπου 6500 USD και δεν έσπασε την υποστήριξη σημαντικά ακόμη και όταν τα altcoins έχουν η μέλισσα είναι πτητική γύρω του. Αυτή η ξαφνική πτώση της αστάθειας, τα συναισθήματα των δρόμων και οι τεχνικοί δείκτες δίνουν σαφή σημάδια ωριμότητας της αγοράς και κάνει κάποιον να πιστέψει ότι μια bull bull μπορεί να είναι κοντά.

Το Bitcoin παραμένει ισχυρό παρά τις αποτυχίες

Τα κρυπτονομίσματα διαπραγματεύονται γενικά χαμηλότερα το μεγαλύτερο μέρος του έτους λόγω παραγόντων όπως ο αυξημένος κανονιστικός έλεγχος, η αύξηση των κρατικών καταστολών και οι φόβοι ότι η γενική υιοθέτηση ψηφιακών νομισμάτων ενδέχεται να διαρκέσει περισσότερο από ό, τι περίμεναν κάποιοι. Αλλά αν κάποιος παρατηρήσει τους τελευταίους 2 μήνες την κορυφαία κρυπτογράφηση, το Bitcoin παρέμεινε αρκετά σταθερό παρά την έντονη ροή των αρνητικών ειδήσεων. Από τις αρχές Αυγούστου, το Bitcoin παρέμεινε σταθερό στο εύρος των 6.300 έως 6.800 δολαρίων, σπάνια ξεσπά από το επίπεδο αντίστασης 6.800 δολαρίων και την υποστήριξη των 6300 δολαρίων.

Μόλις τον περασμένο μήνα, η SEC απέρριψε τα αιτήματα για καταχώριση εννέα κεφαλαίων κρυπτογράφησης, επικαλούμενη συνεχιζόμενες ανησυχίες για χειραγώγηση, μεταξύ άλλων, αν και τα έφερε ξανά σε επανεξέταση. Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) ανέβαλε και πάλι μια απόφαση σχετικά με την αίτηση για Bitcoin Exchange Traded Fund (ETF) από την VanEck και την SolidX. Εκτός από αυτήν την περασμένη εβδομάδα, η άδεια ιαπωνικής ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων Zaif είχε αναφέρει μια άλλη κλοπή κρυπτονομισμάτων αξίας 60 εκατ. $ Η ανταλλαγή παραβιάστηκε μεταξύ 14:00 και 19:00 στις 14 Σεπτεμβρίου. Τρεις τύποι ψηφιακών νομισμάτων – Bitcoin, Bitcoin Cash και Monaco in – είχαν κλαπεί από τα καυτά πορτοφόλια της Zaif (συνδεδεμένα με τα δίκτυα ανά πάσα στιγμή), σύμφωνα με τη Nikkei.

Αυτό ήταν το είδος των ειδήσεων που το bitcoin θα έδινε δραστικά αποτελέσματα, αλλά αυτή τη φορά το νόμισμα ήταν σταθερό παρά τις αποτυχίες που δείχνουν σίγουρα σημάδια σταθερότητας και ωριμότητας. Η αύξηση της σταθερότητας του Bitcoin επέτρεψε επίσης στην αγορά να γίνει λιγότερο ευαίσθητη σε διαφημιστικές εκδηλώσεις και συγκεκριμένα γεγονότα.

Επίσης, ανάγνωση: Το Bitcoin είναι αργό στα 6.510 $, αλλά ένα Wild Swing βρίσκεται στο δρόμο

Οι ειδικοί πιστεύουν επίσης ότι το Bitcoin μετατρέπεται σταθερό και βρίσκεται στον ορίζοντα ενός μεγάλου ράλι

Πολλοί ερευνητές, αναλυτές και επενδυτές στο δρόμο πιστεύουν ότι οι αγορές Bitcoin έχουν ωριμάσει και θα μπορούσε να είναι ο λόγος στον οποίο η κρυπτογράφηση μπορεί να δει αύξηση των τιμών. Την περασμένη εβδομάδα ερευνητές στο Chainalysis βγήκαν με μια έκθεση που αναφέρει ότι η αγορά Bitcoin έχει ωριμάσει τους τελευταίους εννέα μήνες. Παρά την απότομη πτώση της τιμής του Bitcoin, η πλειονότητα των επενδυτών κράτησε τις επενδύσεις τους, ελαχιστοποιώντας τις μεταβολές στις θέσεις τους ακόμη και σε μια περίοδο αβεβαιότητας και ακραίας μεταβλητότητας.

Υπήρξαν επίσης μερικές προσωπικότητες υπέρ αυτού. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ShapeShift Erik Voorhees εμφανίστηκε στο CNBC και δήλωσε ότι η αγορά αρκούδας του Bitcoin και άλλων σημαντικών κρυπτονομισμάτων πλησιάζει σταδιακά στο τέλος της.

«Δεν περιμένω να τελειώσει σύντομα [η αγορά αρκούδων], αν και πιστεύω ότι ο ρυθμός κατάρρευσης έχει επιβραδυνθεί σημαντικά. Γενικά σε αυτές τις φυσαλίδες, αφού περάσετε αρκετούς μήνες μιας πτωτικής τάσης, παρέατε σε μια σειρά για λίγο […] Αλλά νομίζω ότι τελειώσαμε με την πλειονότητα της κατάρρευσης. “

Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Mike Novogratz δήλωσε ότι η αγορά άρχισε να δείχνει σημάδια κόπωσης των πωλητών, καθώς οι αρκούδες έχουν αρχίσει να γίνονται άβολα με την πώληση κρυπτονομισμάτων σε τόσο χαμηλό εύρος τιμών. Η Novogratz τόνισε ότι η αγορά κρυπτογράφησης έχει υποχωρήσει με βάση διάφορους τεχνικούς δείκτες.

«Νομίζω ότι χτυπήσαμε χθες. Επεξεργάστηκε τα υψηλά επίπεδα του περασμένου έτους και το σημείο επιτάχυνσης που οδήγησε στο τεράστιο ράλι / φούσκα. Οι αγορές επιθυμούν να υποχωρήσουν στην έξοδο. Ανακαλύψαμε ολόκληρη τη φούσκα. “

Με το bitcoin να μην παρουσιάζει σημαντική αντίδραση στη ροή ειδήσεων θετικής ή αρνητικότητας και η ενοποίησή του σε ζώνες 6500 USD κάνει τους περισσότερους αναλυτές και ειδικούς να πιστεύουν ότι αυτό θα μπορούσε να είναι το κατώτατο σημείο για το Bitcoin και ένα ράλι θα μπορούσε να είναι πολύ κοντά.

Θα πραγματοποιηθούν οι προβλέψεις του Bitcoin Bull; Ενημερώστε μας για τις απόψεις σας σχετικά.


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map