Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Bitcoin [BTC], Ethereum [ETH], Ripple [XRP] Ανάλυση τιμών 16 Ιουλίου έως 22 Ιουλίου

διαφήμιση Phemex

  • Οι ταύροι παίρνουν το Bitcoin με ασφάλεια πάνω από 7 χιλιάδες USD,
  • Η Ινδία διαφέρει ημερομηνία για την ακρόαση κρυπτονομισμάτων
  • Οι ΗΠΑ μαρτυρούν «Το μέλλον του χρήματος»

Τέλος, αυτή την εβδομάδα, οι ταύροι αυξήθηκαν και αυτή η άνοδος δεν δίνει την ευκαιρία στις αρκούδες να αντιδράσουν ή να δείξουν σημάδια ύπαρξής τους. Μετά από 2 μήνες συνεχούς μάχης, ο κρατημένος Εύρος Bitcoin δεσμευμένο με πτωτικό συναίσθημα, το Bitcoin αυξήθηκε επιτέλους πάνω από χίλια δολάρια ΗΠΑ με ασφάλεια πάνω από 7300 USD.

Αυτό δεν ήταν μόνο η άνοδος του Bitcoin, αλλά πήρε και τα άλλα κρυπτονομίσματα και το συναίσθημα. Εν τω μεταξύ, στην Ινδία, η ακροαματική διαδικασία του αιτούντος δικαστηρίου Κυκλική RBI για την υποστήριξη INR προς τη βιομηχανία κρυπτογράφησης διέφερε στις 11 Σεπτεμβρίου, καθώς το Συμβούλιο Κεφαλαιαγοράς της Ινδίας (SEBI,) ο ρυθμιστής της αγοράς στη χώρα, δεν ήταν έτοιμος με την απάντησή του, την οποία το ανώτατο δικαστήριο θεώρησε ζωτικής σημασίας για την ακρόαση του κανονισμού.

Εν τω μεταξύ, στις ΗΠΑ, η ακρόαση του «Το μέλλον του χρήματος: Ψηφιακά νομίσματα» ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα καθώς συζητήθηκαν πολλές λεπτομέρειες και οικονομικά γύρω από αυτό. Αυτές οι ειδήσεις ήταν σημαντικές καθώς χρειάστηκαν κρυπτονομίσματα τώρα συζητούσαν σε πολιτικούς διαδρόμους των Ηνωμένων Πολιτειών.

Άλλα μεγάλα νέα που έπληξαν την κρυπτογράφηση αυτή την εβδομάδα, ήταν ότι οι Stellar Lumens εγκρίθηκαν από Ισλαμικούς μελετητές ως συμμορφούμενους με τη σαρία και η Coinbase υπέβαλε αίτηση για να ξεκινήσει τη δική της Επιτροπή Πολιτικής Δράσης (PAC) για τη χρηματοδότηση των εκλογών στις ΗΠΑ.        

Πηγή: Το Coin360.io έγινε πρόσβαση στις 22 Ιουλίου 2018, στις 10:55 π.μ.

Bitcoin [BTC]

Το Bitcoin σημείωσε μια ισχυρή άνοδο αυτή την εβδομάδα να κινείται πάνω από 7000 δολάρια ΗΠΑ, αφαιρώντας όλους τους φόβους που έφτασαν την περασμένη εβδομάδα για παραβίαση 6000 δολαρίων. Σταθερό πάνω από 7000 USD και η ενοποίηση γύρω στα επίπεδα 7200-7300 USD θα μπορούσε να αποτελέσει μια σταθερή βάση για το Bitcoin να αυξηθεί περαιτέρω. Οι τιμές έφτασαν στο υψηλό σημείο των 7,466,86 USD και το χαμηλότερο σημείο των 6,357,01 USD κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Οι ταύροι θα πρέπει να συνεχίσουν να φορτίζουν προς τα εμπρός για να αυξήσουν την τιμή, καθώς τυχόν αρνητικά νέα μπορεί να δημιουργήσουν ξανά μια πτωτική σπείρα. Επίσης, στο μέλλον, ο Όμιλος CME ανέφερε σχεδόν 100% αύξηση του τριμηνιαίου όγκου εμφανίζοντας δημοτικότητα στα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin.

Οι ανταλλαγές που ήταν πιο ενεργές, σε όγκους, με BTC σε διάφορα ζεύγη αυτή την εβδομάδα ήταν Binance (5,47%), OKEx (3,86%) και Bitfinex (2,49%).  

Ο Τσάρλι Λι πρόσφατα προέτρεψε τους χρήστες να αγοράσουν τουλάχιστον ένα Bitcoin πριν πραγματοποιήσουν συναλλαγές σε οποιοδήποτε άλλο κρυπτογράφηση. Έγραψε στο Twitter,

«Θα υπάρχουν το πολύ 21 εκατομμύρια Bitcoin. Δεν υπάρχει καν αρκετό BTC για να αποκτήσει κάθε εκατομμυριούχο. Επομένως, προτού αγοράσετε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα (συμπεριλαμβάνεται LTC), προσπαθήστε πρώτα να αποκτήσετε τουλάχιστον 1 BTC. Μόλις έχετε 1 BTC, αγοράστε όλα τα shitcoins που θέλετε! ”

Επίσης, ο Tom Lee συνέχισε τη θετική του στάση επιβεβαιώνοντας την πρόβλεψή του για 25000 USD στο Bloomberg.

Επίσης, διαβάστε: Bitcoin (BTC) Mini Bull Run Over, ο εμπειρογνώμονας λέει ότι το χειρότερο μπορεί να έρθει

Αιθέριο [ETH]

Το Ethereum επανέλαβε επίσης το ίδιο συναίσθημα που έδειξε το Bitcoin, αλλά δεν μπόρεσε να αποκτήσει την ίδια δύναμη κερδίζοντας πάνω από 6% αυτήν την εβδομάδα σε σύγκριση με ένα κέρδος άνω του 15% από το Bitcoin. Οι τιμές των αιθέρων, στην κορυφή, αυτή την εβδομάδα ήταν στα 513,43 USD και στα χαμηλότερα των 443,69 USD ήταν αρκετά στην περιοχή. Οι ανταλλαγές που ήταν πιο ενεργές, σε όγκους, με ETH σε διάφορα ζεύγη αυτήν την εβδομάδα ήταν CoinEx (5,61%), OKEx (5,01%) και ZB.COM (3,61%).

Μερικές ειδήσεις αυτή την εβδομάδα γύρω από το Ethereum ήταν ότι τα στελέχη και οι χειριστές μεγάλων επιχειρήσεων κρυπτογράφησης, που αποτιμούνται σε πολλά δισεκατομμύρια δολάρια, ήταν αισιόδοξοι έναντι του Ethereum από το bitcoin, το κυρίαρχο κρυπτογράφηση στην παγκόσμια αγορά.

Αυτή την εβδομάδα, στο Fast Money του CNBC, ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Circle Jeremy Allaire δήλωσε ότι η ETH θα μπορούσε να είναι ο καταλύτης για το επόμενο ράλι κρυπτογράφησης, λόγω του «τεράστιου» ποσού δραστηριότητας προγραμματιστών στο blockchain Ethereum.

Επίσης, ο Brian Armstrong, Διευθύνων Σύμβουλος της Coinbase, ήταν σταθερά θετικός απέναντι στην ETH από τα τέλη του 2017. Είχε επίσης αποκαλύψει δημοσίως ότι προσωπικά κατέχει περισσότερο αιθέρα, την εγγενή κρυπτογράφηση του Ethereum, από το bitcoin.

Κυματισμός [XRP]

Η XRP άλλαξε επίσης BTC και ETH με άνοδο σχεδόν στο 3% αυτή την εβδομάδα. Αλλά αυτό που ήταν πιο σημαντικό ήταν ότι το XRP διέσχισε τα επίπεδα των 0,5 δολαρίων που θεωρείται βασικό για το νόμισμα. Οι τιμές του XRP, στην κορυφή, αυτή την εβδομάδα ήταν 0,519560 USD και στα χαμηλότερα 0,43648 USD. Οι ανταλλαγές που ήταν πιο ενεργές, σε όγκους, με XRP σε διάφορα ζεύγη αυτή την εβδομάδα ήταν οι Bitbank (16,83%), HitBTC (9,54%) και Binance (9,64%).

Το Ripple αυτήν την εβδομάδα συγκέντρωσε νέα σχετικά με το ότι δεν είναι κρυπτογράφηση με πραγματική έννοια. Η Anatoly Castella, Διευθύνων Σύμβουλος, Elpis Investment, το πρώτο επενδυτικό ταμείο ψηφιακών στοιχείων ενεργητικού στον κόσμο, δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι πιστεύει ότι το XRP δεν είναι ένα «πραγματικό» κρυπτογράφηση, δεν ταιριάζει με την «καθαρότερη ερμηνεία» της λέξης. Η ιδρυτής ενός άλλου μεγάλου ταμείου ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, η Arianna Simpson της Autonomous Partners, εξέφρασε το συναίσθημα του:

«Έχω πολλές ανησυχίες σχετικά με το επίπεδο συγκέντρωσης εκεί και έχω ανησυχίες για κανονιστικά θέματα εάν αυτό που έχουν εκδώσει είναι ασφάλεια».  

Οι άλλοι μετακινούμενοι και δονητές

Τα Άλλα νομίσματα που έφτασαν στην κορυφή και το κατώτατο σημείο αυτήν την εβδομάδα σύμφωνα με το Coin Market Cap (πρόσβαση στις 22 Ιουλίου στις 11:30 μ.μ. IST) ήταν

Μετακινούμενοι

  • Proxeus- Εμφανίζει αύξηση 177,61%
  • ToaCoin- Δείχνει αύξηση 157,12%
  • Elite – Αύξηση 151,26%

Δονητές

  • Sumokoin – Εμφάνιση πτώσης 69,28%.
  • RealChain- Εμφάνιση πτώσης 61,31%
  • Super Bitcoin – Εμφανίζει πτώση 50%

Τι πιστεύετε ότι θα ήταν το συναίσθημα των αγορών κρυπτογράφησης την επόμενη εβδομάδα; Ενημερώστε μας για τις απόψεις σας σχετικά.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me