Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Παρά τη συντριβή, η θετική ροή ειδήσεων διατηρεί ζωντανή την ελπίδα του Bitcoin σε βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο ορίζοντα

διαφήμιση Phemex

Ο δρόμος κρυπτογράφησης βρίσκεται κάτω από το αίμα για τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Οι αρκούδες φάνηκαν να είναι υπεύθυνες και έσπασαν κάθε δυνατή στήριξη που ήρθε στο δρόμο τους. Αλλά όπως κάθε συντριβή, αυτό φαινόταν επίσης βραχύβιο, σαν να οδηγούσε ο φόβος και οι πανικοβλημένοι πωλητές έχουν υποχωρήσει σε ένα σημείο που φαίνεται σαν ένα ελκυστικό σημείο εισόδου, καθώς τα περισσότερα νομίσματα κάθονται σε μια υπερπωλημένη περιοχή. Ενώ το βραχυπρόθεσμο είναι ελκυστικό, τα μακροπρόθεσμα θεμελιώδη στοιχεία αποτελούν το δρόμο για ένα σταθερό και ώριμο μέλλον.

Βραχυπρόθεσμη θετικότητα – Οι τεχνικοί παράγοντες δείχνουν ελκυστικά σημεία εισόδου

Τις τελευταίες 30 ημέρες, ETH έχει μειωθεί πάνω από 40%, XRP έχει μειωθεί κοντά στο 15% και το BCH 25%. Υπήρξε μια συνεχής κατάρρευση και κανένα είδος ειδήσεων δεν είχε θετική επίδραση σε αυτήν την πτώση της τιμής. Αυτή η πτώση οφείλεται επίσης στο ότι υπάρχει φόβος στην αγορά αυτών των τιμών να καταρρεύσουν περαιτέρω. ο Bitcoin ETF εξακολουθεί να κρέμεται από δίλημμα και οι άνθρωποι φοβούνται ακόμη ότι εάν θα έρθουν θεσμικά χρήματα ή όχι. Καθώς οι άνθρωποι πετούν στα νομίσματα, αυτό που συμβαίνει είναι ότι δημιουργεί ελκυστικές ζώνες αγοράς για άτομα που είχαν χάσει το προηγούμενο ράλι. Σχεδόν όλα τα κορυφαία νομίσματα, αυτά που θεωρείται ότι παραμένουν ζωντανά μακροπρόθεσμα είναι όλα διαθέσιμα αρκετά φθηνά. Πολλοί αναλυτές στο δρόμο πιστεύουν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για αγορά καθώς έφτασαν οι πυθμένες. Ο Μάτι Γκρίνσπαν έγραψε το μικρό χτύπημα τις τελευταίες δύο μέρες, καθώς αγοράστηκαν οι πυθμένες. Συγχάρησε επίσης τους ανθρώπους που μπήκαν στο κάτω μέρος των τιμών.

Μικρή αναπήδηση μέχρι τώρα, ας ελπίσουμε ότι θα αναπτυχθεί από εδώ.

Kudos σε εκείνους που αγόρασαν το κάτω μέρος. pic.twitter.com/OMWvV9GMnf

– Μάτι Γκρίνσπαν (@MatiGreenspan) 13 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Cryptomanran Ran Nuener έγραψε επίσης στο Twitter ότι θα μπορούσαμε να δούμε μια ανάκαμψη πίσω βραχυπρόθεσμα, προβάλλοντας ότι το Bitcoin ETF απέχει μόλις 5 μήνες. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο διορισμός του pro κρυπτοεπιτρόπου, Elad Roisman μόλις έκανε το βρόχο SEC υπέρ του Bitcoin ETF. Με τον Hester Peirce να είναι ήδη υπέρ του BTC, η ψηφοφορία SEC μπορεί να είναι 2/3 υπέρ του Ναι.

Γνωρίζουμε ότι το HesterPeirce είναι υπέρ του BTC, τώρα έχουμε και έναν άλλο επίτροπο.

Εάν το προσωπικό προωθήσει την απόφαση στην επιτροπή, τότε θα ψηφιστεί. Έχουμε 2/3 απαιτούμενες ψήφους ΝΑΙ.

Μιλάω στην εβδομαδιαία SEC – την άποψή μου, το ETF τους επόμενους 5 μήνες.https://t.co/0UdaMUg7kx

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 13 Σεπτεμβρίου 2018

Επίσης, διαβάστε: Bitcoin για να στοχεύσετε τρισεκατομμύρια δολάρια με το να γίνετε νόμισμα στο Διαδίκτυο ενώ οι χώρες εκτυπώνουν χρήματα για να καταπολεμήσουν την κρίση

Μακροπρόθεσμα θετικά-Citi, Gemini, EU και Nasdaq δημιουργώντας μια τέλεια συνταγή

Ενώ το βραχυπρόθεσμο συναίσθημα μπορεί να αυξάνεται τεχνικά, οι τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν αγοράσει αρκετά θετικά νέα για μακροπρόθεσμα για τα κρυπτονομίσματα. Μια άλλη μεγάλη τράπεζα, η Citigroup είναι η τελευταία τράπεζα που προσφέρει Crypto Custody. Όχι μόνο η επιμέλεια, έχει αγοράσει επίσης ένα εργαλείο που μπορεί να κατευθύνει θεσμικά χρήματα σε κρυπτονομίσματα. Η τράπεζα σχεδιάζει να λανσάρει ένα προϊόν που ονομάζεται Digital Asset Receipt (DAR), το οποίο θα επιτρέπει στους θεσμικούς επενδυτές να επενδύουν σε κρυπτονομίσματα με έναν πλήρως ασφαλισμένο και ρυθμιζόμενο τρόπο..  

Δεύτερον είναι ένα εγγεγραμμένο Stablecoin, το οποίο θα αφαιρέσει τη χειραγώγηση των τιμών. Δίδυμοι, η επιχείρηση κρυπτογράφησης που προωθήθηκε από τους αδελφούς Winklevoss, ξεκίνησε ένα σταθερό νόμισμα που ονομάζεται Δολάριο Δίδυμοι, το οποίο θα βρίσκεται υπό την εποπτεία των ρυθμιστικών αρχών των ΗΠΑ, δηλαδή του Υπουργείου Οικονομικών Υπηρεσιών της Νέας Υόρκης.

Η Nasdaq, μια τεχνικά ανώτερη ανταλλαγή, μπήκε σε cryptos και τώρα αναπτύσσει εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν τους θεσμικούς εμπόρους να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα με περισσότερες πληροφορίες.

Ενώ οι εταιρείες κάνουν το ρόλο τους, η εμπιστοσύνη των χωρών και των ρυθμιστικών αρχών αυξάνεται επίσης Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το εκτελεστικό όργανο που προτείνει νομοθεσία για την ΕΕ, ανακοίνωσε ότι φέτος θα ολοκληρώσει μια κανονιστική αξιολόγηση για τη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης, επειδή είναι «εδώ για να μείνουν», δήλωσε επίσημα ένα υψηλό επίπεδο.

Αυτά τα τέσσερα σημεία προτάθηκαν επίσης από τον Joseph Young, πιστεύοντας ότι αυτό θα μπορούσε να είναι τα σήματα μεσοπρόθεσμης έως μακροπρόθεσμης θετικής κρυπτογράφησης, αυξάνοντας την τιμή υψηλότερα.

Με τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα σενάρια υπέρ, μπορεί κανείς να αισθανθεί άνετα να βάλει τα χρήματά του σε κρυπτογράφηση. Με την τρέχουσα πτώση της κρυπτογράφησης χειρότερη από τη φούσκα dot-com, μπορεί κανείς να προβλέψει, εάν οι επενδύσεις γίνονται σε σωστά νομίσματα που έρχονται μπορούν να κάνουν περιουσίες στα επόμενα χρόνια. Κάποιος πρέπει απλά να επιλέξει τι είναι «ΑμαζόναΙσοδύναμο νόμισμα και το οποίο είναι ισοδύναμο νόμισμα του pets.com.

Ποια νομίσματα πιστεύετε ότι θα προσφέρουν εκπληκτικές αποδόσεις στα επόμενα χρόνια; Ενημερώστε μας για τις απόψεις σας σχετικά.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me