Η τιμή του Bitcoin είναι ανοδική καθώς το 5% της κεφαλαιοποίησης της αγοράς είναι σε Tether (USDT)

διαφήμιση Phemex

Μέχρι και το 5% του κεφαλαίου αγοράς Bitcoin διατηρείται στο πιο κεφαλαιοποιημένο σταθερό νόμισμα στη σκηνή κρυπτογράφησης, το USDT.

Το δολάριο ΗΠΑ Tether, USDT, είναι πολλά πράγματα.

Είναι ένας δείκτης συναισθημάτων που παρακολουθείται στενά όταν το κρυπτογράφηση – και ειδικά το Bitcoin, κορυφές ή κατώτατα σημεία.

Το νόμισμα είναι επίσης ένα ασφαλές καταφύγιο. Για απλούς λόγους:

Το Tether είναι το πιο υγρό και αυτό το βάθος σημαίνει ότι υποστηρίζεται από τις περισσότερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων. Εκτός αυτού, το νόμισμα υποστηρίζεται από πολλά πρωτόκολλα.

Το Tether εξορύσσεται σε διάφορα πρωτόκολλα

Ένα από αυτά είναι το Ethereum. Προηγουμένως, ήταν Omni. Αλλά η γενική διαφοροποίηση είναι ανοδική από πολλές απόψεις.

Με το Ethereum, το USDT μπορεί να αποθηκευτεί ως διακριτικό ERC-20. Και ήταν τεράστιο για το Ethereum καθώς έγινε το πιο ενεργό, αποκαλύπτοντας πόσο ενεργό είναι στους κύκλους συναλλαγών και επενδύσεων.

Εκτός από το έργο της Vitalik, το USDT μπορεί να πραγματοποιηθεί σε Tron, Algorand, Omni και πιο πρόσφατα Bitcoin Cash.

Στην πραγματικότητα, πριν από λίγες μέρες, ήταν 4,1 εκατομμύρια δολάρια USDT δημιουργούνται στο σύστημα διακριτικών Bitcoin Cash. Αυτά είναι ίσως το πρώτο του είδους του και ένα άλλο ορόσημο για το Bitcoin Cash.

Το σύστημα πρόσφατα μειώθηκε κατά το ήμισυ και η έξοδος των ανθρακωρύχων που προέκυψε ήταν καταστροφική για την ασφάλεια του δικτύου.

Το 5% του Bitcoin Market Cap είναι σε USDT, αυτό είναι Bullish


Οι ειδήσεις ότι το 5% του κεφαλαίου αγοράς του Bitcoin είναι συνδεδεμένο με το USDT είναι τόσο αισιόδοξος όσο και συναρπαστικός για τους δημιουργούς του διακριτικού.

5% του # BitcoinΤο όριο αγοράς είναι παρκαρισμένο σε USDT αυτήν τη στιγμή.

Δεδομένου ότι το 30% της προσφοράς Bitcoin δεν κινείται, 6,4 δισεκατομμύρια δολάρια στο Tether έχει αντίκτυπο πολύ μεγαλύτερο από 5%.

Όριο USDT + 40% φέτος, ενώ το BTC είναι σταθερό.

Πού πιστεύετε ότι θα πάνε όλα αυτά τα μετρητά απορριμμάτων?https://t.co/DiH2PPOT5f pic.twitter.com/pKKQbjKKrf

– Τσαρλς Έντουαρντς (@caprioleio) 14 Απριλίου 2020

Αυτό τονίζει πώς το πλεονέκτημα του πρώτου μετακινούμενου είναι το κλειδί και πώς ο ρόλος του USDT δεν μπορεί να ξεπεραστεί παρά τα πρόσφατα σκάνδαλα. Δεν υπήρξε ανεξάρτητη έκθεση για τον έλεγχο USDT.

Πέρυσι, αποκαλύφθηκε ότι το USDT δεν υποστηρίζεται ένα προς ένα με το USD, αλλά μια σειρά από άλλα ρευστά περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των κρυπτονομισμάτων. Το USDT, το εύρημα που αποκαλύφθηκε, υποστηρίζεται 74% με USD. Μια αεροτομή.

Ωστόσο, ο ρόλος του USDT στο Bitcoin και το αυξανόμενο όριο αγοράς αποκαλύπτει ότι η κοινότητα κρυπτογράφησης δεν ενδιαφέρεται για το σκάνδαλο της Tether Limited. Η Tether Limited είναι ο επίσημος εκδότης του USDT και η εταιρεία είναι στενά συνδεδεμένη με την Bitfinex, μια κορυφαία ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Τη στιγμή που θα πιέσετε, το USDT έχει ανώτατο όριο αγοράς 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αλλά επειδή εκτιμάται ότι το 30% της συνολικής προσφοράς Bitcoin είναι στατικό, η επίδραση του USDT στις τιμές είναι μεγάλη.

Tether USDT κεφαλαιοποίηση αγοράςTether USDT κεφαλαιοποίηση αγοράς

Το USDT, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, είναι ένας αγωγός στη σκηνή κρυπτογράφησης. Και εάν το 5% του ορίου αγοράς είναι αποθηκευμένο στο Tether, είναι φυσικό να περιμένουμε από τους περισσότερους από αυτούς τους κατόχους να διοχετεύουν τα σκληρά κερδισμένα μετρητά τους στο πιο αξιόπιστο και υγρό ψηφιακό στοιχείο.

Το Bitcoin είναι ο πιθανός υποψήφιος, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι το USDT μπορεί να μετατραπεί σε Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) και άλλα κορυφαία και καθιερωμένα έργα blockchain.

Ερώτηση της κοπής Tether (USDT)

Πριν από λίγες ώρες, 120 εκατομμύρια USDT κόπηκαν από το Tether Treasury.

Tether Treasury Mints 120 εκατομμύριαTether Treasury Mints 120 εκατομμύρια

Αυτό καταγράφηκε από την Whale Alert, μια ειδική πύλη που παρακολουθεί τις συναλλαγές φαλαινών.

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? 120.000.000 #USDT (120,188,699 USD) κόπηκε στο Tether Treasury

Tx: https://t.co/YmAh723o5w

– Ειδοποίηση φαλαινών (@whale_alert) 13 Απριλίου 2020

Αυτό το ποσό, ωστόσο, δεν προοριζόταν για χρήση αλλά για ανανέωση αποθεμάτων.

«PSA: Ανανέωση αποθεμάτων 120 εκατ. USD. Λάβετε υπόψη ότι πρόκειται για εγκεκριμένη αλλά όχι εκδοθείσα συναλλαγή, που σημαίνει ότι αυτό το ποσό θα χρησιμοποιηθεί ως απόθεμα για αιτήσεις έκδοσης της επόμενης περιόδου. “

Ωστόσο, υπάρχουν επικριτές που ανησυχούν για την αυθαίρετη εκτύπωση του USDT. Κατά την άποψή τους, η συνεχής εκτύπωση, ανεξάρτητα από το αν είναι εξουσιοδοτημένη ή όχι, είναι ένας άλλος λόγος για την κατοχή του Bitcoin.

“Σε αυτό το σημείο η πεπερασμένη προσφορά Bitcoin δεν έχει σημασία, όταν έχετε μια οντότητα που μπορεί να εκτυπώσει χρήματα όπως στο GTA San Andreas με κωδικούς εξαπάτησης. Μην πουλάτε το Bitcoin σας για αυτό το υποτιθέμενο σταθερό νόμισμα… αν πουλάτε επιλέξτε PAX, DAI και USDC. “

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map