Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Το Bitcoin πέφτει ως συνηθισμένο πριν από τη λήξη των μελλοντικών συμβολαίων, αλλά 3 όψεις δηλώνουν ότι το BTC ανεβαίνει

διαφήμιση Phemex

Η τιμή του Bitcoin έπεσε στα επίπεδα των 6.880 δολαρίων ακολουθώντας τον κανόνα της πτώσης πριν από τη λήξη του Bitcoin Futures που πρόκειται να λήξει αύριο. Ωστόσο, ορισμένοι παράγοντες σηματοδοτούν μια αύξηση στην τιμή του Bitcoin μαζί με το ενδιαφέρον και την υιοθέτησή του.

Η πτώση της τιμής του Bitcoin ακολουθεί τον κανόνα

Αφού απολάμβανε ταύρους για μέρες, σήμερα το Bitcoin πήρε τελικά μια διαφάνεια. Μόλις χθες, η τιμή BTC ανέβηκε πάνω από το επίπεδο των 7.000 δολαρίων και πήρε ολόκληρη την αγορά κρυπτογράφησης σε ανοδική καμπύλη. Ξεκινώντας την ημέρα με 7.039 $, η τιμή έφτασε στο υψηλότερο στα 7.060 $. Τη στιγμή της γραφής, η κορυφαία κρυπτογράφηση στον κόσμο ανταλλάσσει χέρια στα 6.880 $.

bitcoinΠηγή: Tradingview.com

Καθώς το Bitcoin σημείωσε πτώση, η αγορά κρυπτογράφησης έγινε κόκκινη καθώς και τα κορυφαία νομίσματα. Το Ethereum (ETH), το XRP, το Stellar (XLM), το Cardano (ADA), το IOTA (MIOTA) και άλλα είναι μεταξύ 2 και 6 τοις εκατό.  

Ωστόσο, η πτώση των τιμών Bitcoin είναι δεδομένη σε αυτό το σημείο ως CME Bitcoin Futures τα συμβόλαια λήγουν αύριο, δηλαδή 31 Αυγούστου. Προηγουμένως, λίγο πριν από τη λήξη αυτών των μελλοντικών συμβολαίων είτε από την CME είτε από την Cboe, η τιμή του Bitcoin χτυπάει και μειώνεται.

Παρόλο που οι συναλλαγές μελλοντικής εκπλήρωσης δεν επηρεάζουν άμεσα τις τιμές καθώς το εμπόριο διευθετείται με μετρητά, η άνοδος των τιμών παίρνει επιτυχία ως μεγάλοι παίκτες για να έχουν την ευκαιρία να μειώσουν το Bitcoin Λόγω της επιλογής “long” ή “short” διαθέσιμο, φέρνει την πιθανότητα χειραγώγησης των τιμών.

Αλλά υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που ωθούν το Bitcoin προς τα εμπρός και αναμένεται να το μεταφέρουν στον ουρανό.

Το Bitcoin reddit βλέπει δράση για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο του 2017

Το Reddit είναι ένας από τους ιστότοπους με τις περισσότερες επισκέψεις στον κόσμο και η σημασία του στην αγορά κρυπτογράφησης δεν διαφέρει. Όταν πρόκειται για θέματα που σχετίζονται με το Bitcoin, το subreddit r / Bitcoin είναι το πιο ενεργό φόρουμ με λιγότερους από ένα εκατομμύριο συνδρομητές.

Τον Σεπτέμβριο του 2010, ιδρύθηκε και έκτοτε αναπτύσσεται με σταθερό ρυθμό. Πέρυσι, το Νοέμβριο έγινε εξαιρετικά ενεργό καθώς το Bitcoin πλησίασε στο αποκορύφωμά του.

Τώρα, το subreddit άρχισε πάλι να βλέπει δράση όπως μοιράστηκε το BashCo στο twitter:

Η επισκεψιμότητα των επισκεπτών στο r / Bitcoin μειώνεται κάθε μήνα από τον Δεκέμβριο του 2017… ΕΩΣ ΤΩΡΑ. Διαμόρφωση αγοράς ταύρου? https://t.co/QZ1qRA9cJL pic.twitter.com/OTrhy7kvig

– BashCo (@BashCo_) 29 Αυγούστου 2018

Επίσης, ο Alex Ohanian, ο συνιδρυτής του Reddit παραμένει θετικός στο Bitcoin, καθώς μοιράζεται ξανά τις αισιόδοξες απόψεις του,

«Ως αποθήκη αξίας, υπάρχει κάποια πραγματική έλξη [με το Bitcoin], και στην πραγματικότητα όπως βλέπουμε σε χώρες όπως η Τουρκία που αντιμετωπίζουν σημαντική οικονομική κρίση… Αλλά αυτή τη στιγμή, είμαστε ακόμα στα πρώτα, πρώτα στάδια. “

Τεχνικό γράφημα & genesis CEO: Οι αρκούδες εξαντλούνται, πηγαίνουν ταύροι

Μόλις χθες, καθώς το Bitcoin έφτασε τα 7.000 δολάρια, ξεπερνώντας τον κινούμενο μέσο όρο των 50 ημερών, δημοσίευσε το μεγαλύτερο ράλι σε ένα μήνα. Σύμφωνα με το Bloomberg, ο δείκτης πίεσης αγοράς και πώλησης της Divergence Analysis Inc. σημείωσε επίσης αύξηση.

Πρόσφατα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Genesis Global Trading, Μάικλ Μόρο Αν το Bitcoin διατηρήσει την αξία του περίπου 7.150 $, οι τιμές μπορούν να φτάσουν τα 10k $:

«Αν το επίπεδο [7.000 $] διατηρηθεί, ας πούμε για την επόμενη εβδομάδα, δύο εβδομάδες, οι ταύροι θα επιστρέψουν 100 τοις εκατό. Θα είναι πιο άνετα από ό, τι τα χαμηλά για το έτος, και ότι είναι πιο πιθανό να δούμε 10.000 $, παρά 5.000 $. “

Πιστεύει ακράδαντα ότι οι αρκούδες έχουν εξαντληθεί καθώς εξηγεί τον λόγο για το ίδιο:

«Μόλις ξέσπασαν τα νέα σχετικά με την απόρριψη της SEC και την τιμή που διατηρήθηκε πραγματικά, δεν είδαμε την πώληση 5, 10, 15 τοις εκατό που είδατε σε προηγούμενες απορρίψεις. Νομίζω ότι οι αρκούδες συνειδητοποίησαν ότι έχουν εξαντληθεί.

Όσο για την τιμή του Bitcoin που προχωρά περαιτέρω, λέει:

“Το βασικό επίπεδο [για το bitcoin] είναι 7.150 $, για να είμαστε πιο ακριβείς, αλλά αν μπορούμε να το κρατήσουμε την επόμενη εβδομάδα, νομίζω ότι θα δούμε μια ανάκαμψη συναισθημάτων στην αγορά.”

Επίσης, διαβάστε: Anti-Dollar σε πλήρη ισχύ, ενώ το Bitcoin κερδίζει όλο και μεγαλύτερη έλξη σε όλο τον κόσμο

Ειδική αναφορά: Ο ρυθμός κατακερματισμού κάνει ήδη τη δήλωση

Στο πρόσφατο άρθρο μας, μοιραστήκαμε πώς το ποσοστό κατακερματισμού του Bitcoin αγγίζει τα υψηλά που σύμφωνα με τους ειδικούς θα φέρει νέες κορυφές. Επιπλέον, δείχνει το μακροπρόθεσμο ενδιαφέρον των χρηστών στο Bitcoin.

Το Bitcoin έχει λαμπρό μέλλον, περίοδο! λοιπόν, αγοράστε ενώ έχετε την ευκαιρία

Το γεγονός είναι ότι το Bitcoin δεν είναι μόνο εδώ για να μείνει, αλλά θα ευδοκιμήσει στο μέλλον, όπως μάλιστα μοιράστηκε η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ του St. Louis στις αναφορές της με την πάροδο του χρόνου.

Σύμφωνα με Νομισματική βάση Πρόσφατη μελέτη, οι millennials σίγουρα προσελκύονται από το Bitcoin, καθώς οι φοιτητές των ΗΠΑ είναι διπλάσιοι από τον μέσο όρο της χώρας να κατέχουν ένα crypto. Περίπου το 18% των μαθητών συμφωνούν να κατέχουν bitcoin ή άλλα κρυπτονομίσματα.

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει επίσης το αυξανόμενο ενδιαφέρον των φοιτητών και των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων σε Bitcoin και κρυπτονομίσματα που σίγουρα σηματοδοτούν ένα λαμπρό και αυξανόμενο μέλλον μπροστά.

bitcoin

Έτσι, ενώ οι τιμές βλέπουν μια διόρθωση, ίσως θελήσετε να αποκτήσετε κάποια κρυπτογράφηση όπως προσφέρθηκε από τον ιδρυτή της Litecoin, Charlie Lee, ο οποίος μοιράστηκε ότι η καλύτερη στιγμή για αγορά είναι όταν οι τιμές είναι χαμηλές καθώς προβλέπει ότι η τιμή του Bitcoin θα φτάσει πάνω από 20.000 $ αυτή τη φορά.

Το Bitcoin είναι σίγουρα για μια ώθηση, είτε πρόκειται για την τιμή, την ευαισθητοποίηση, το ενδιαφέρον ή την υιοθέτηση, μεγάλα πράγματα έρχονται για τη συνολική αγορά κρυπτογράφησης.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me