Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Binance CEO & Crypto Community Lash Out Against The Block’s FUD-Creating Article σχετικά με το Binance

διαφήμιση Phemex

Στις 21 Νοεμβρίου, το μπλοκ δημοσίευσε ένα άρθρο ισχυριζόμενος ότι η Σαγκάη της Binance έκλεισε το γραφείο της στη Σαγκάη μετά από αστυνομική επιδρομή. Ο εκδότης δεν αποκάλυψε την πηγή του στο άρθρο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance, Changpeng Zhao γνωστός και ως CZ, απέρριψε τα νέα ως απόπειρα δημιουργίας FUD. Πολλές άλλες προσωπικότητες και χρήστες κρυπτογράφησης κάλεσαν επίσης το FUD και επέκριναν το The Block για εσφαλμένη αναφορά. 

Οι αξιώσεις του μπλοκ

Το άρθρο του μπλοκ αναφέρει ότι το γραφείο της Binance στη Σαγκάη δέχθηκε επιδρομή από την αστυνομία, όπου εργάστηκαν στελέχη της Binance και σχεδόν 100 εργαζόμενοι. Ο Μπλοκ έφτασε στο Binance για ένα σχόλιο, αλλά ένας εκπρόσωπος του Binance τους είπε ότι η εταιρεία δεν έχει «σταθερό γραφείο στη Σαγκάη».

«Δεν έχουμε οντότητες στην Κίνα, οι περισσότεροι από εμάς εργάζονται εξ αποστάσεως στην Κίνα», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Ωστόσο, το άρθρο φάνηκε να εξετάζει τη νομιμότητα της απάντησης του εκπροσώπου Binance. Είπε –

Η άρνηση της Binance για την απλή ύπαρξη κινεζικού γραφείου έρχεται παρά το γεγονός ότι το The Block έχει δει φωτογραφίες του γραφείου ως μέρος συνομιλιών με εκπροσώπους της Binance σχετικά με την εν λόγω τοποθεσία.

Στη συνέχεια, το άρθρο μίλησε για τα ασαφή σχέδια του Binance για ένα γραφείο στο Πεκίνο. Το άρθρο λέει ότι ο Binance σχεδίαζε να ανοίξει ένα γραφείο στο Πεκίνο «εκτός από την τοποθεσία της στη Σαγκάη». Όμως, τα σχέδια για το νέο γραφείο έχουν προφανώς καταργηθεί σύμφωνα με το άρθρο.

Η CZ επικρίνει την φερόμενη εσφαλμένη αναφορά του μπλοκ

Το άρθρο έχει αναστατώσει εμφανώς όχι μόνο τον Διευθύνοντα Σύμβουλο αλλά και την κοινότητα κρυπτογράφησης και έχουν επικρίνει τον εκδότη για τη δημοσίευση ψευδών πληροφοριών.

Λίγο μετά τη δημοσίευση του άρθρου, η CZ πήρε στο Twitter και δημοσίευσε ότι δεν υπήρχε καμία επιδρομή από την αστυνομία και ότι το άρθρο δημιουργούσε απλώς FUD.

Χωρίς αστυνομία, χωρίς επιδρομή, χωρίς γραφείο. Ελπίζω ότι δεν πληρώσατε για να διαβάσετε αυτό το μπλοκ FUD. pic.twitter.com/W2msvY2hSA

– CZ Binance (@cz_binance) 22 Νοεμβρίου 2019

Επανεκδίδοντας μια ανάρτηση από τον κρυπτογράφο Dovey Wan, η CZ είπε επίσης ότι μερικά ανταλλακτικά που λειτουργούσαν ακόμη έξω από την Κίνα πληρώνουν καταστήματα ειδήσεων και Key Opinion Leaders (KOLs) για να διαδώσουν το FUD γύρω από το Binance. Οι ανταλλαγές που αναφέρονται στο tweet του Wan ήταν οι KuCoin, Ok, Gate και Huobi.

Είναι ενδιαφέρον ότι ξέρω για ένα γεγονός ότι δύο από αυτά τα τέσσερα χρηματιστήρια που έχουν γραφεία στην Κίνα πληρώνουν καταστήματα ειδήσεων και KOL για να διαδώσουν το FUD σχετικά με το Binance. Και δεν σκέφτεται αν η Κίνα πρόκειται να κλείσει γραφεία, θα ήταν η ίδια. https://t.co/4pjlljyNR5

– CZ Binance (@cz_binance) 22 Νοεμβρίου 2019

Μοιράστηκε επίσης ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας συνομιλίας που είχε πριν από λίγες μέρες, όπου είπε σε κάποιον ότι γνωρίζει ανταλλαγές στην Κίνα που έχουν 7+ και 12+ άτομα ομάδες που έχουν αναπτυχθεί για τη σύνταξη αρνητικού περιεχομένου σχετικά με το Binance.

pic.twitter.com/oU6Pcry63k

– CZ Binance (@cz_binance) 22 Νοεμβρίου 2019

Ομοίως δημοσίευσε ένα μήνυμα για cryptoprenuers ότι όταν συγκέντρωσαν κεφάλαια για το έργο τους, θα πρέπει να διαθέσουν μέρος για την καταπολέμηση του FUD.

Υποστήριξη Crypto Community Binance

Πολλές προσωπικότητες και χρήστες κρυπτογράφησης ενώθηκαν επίσης για να υποστηρίξουν το Binance. Ο συνήγορος της Crypto Brad Laurie αμφισβήτησε την ορθότητα των πηγών του The Block –

Συγχέεται με τον τίτλο της Celia Wan το @TheBlock__ άρθρο:

"Το γραφείο της Μπανάνς στη Σαγκάη έκλεισε μετά την επιδρομή της αστυνομίας, λένε πηγές"

Γιατί; γιατί η υγιής δημοσιογραφία ΠΡΕΠΕΙ να είναι βέβαιος της ΠΗΓΗΣ & δηλώνει «πηγές λένε» είναι περίεργο.

+ κοστίζει 18 $ / μήνα μόνο για να το διαβάσετε!@NuggetsNewsAU απαντά pic.twitter.com/QFecXP1kΝα

– Brad Laurie (@Brad_Laurie) 21 Νοεμβρίου 2019

Η επιρροή της Crypto Tommy Mustache είπε ότι το Block δεν πρέπει να εμπιστευτεί και το συγκρίνει με τον Craig Wright που ισχυρίζεται ότι είναι Satoshi Nakamoto.

Αυτό το κατάστημα ειδήσεων crypto The Block δεν πρέπει να είναι αξιόπιστο. Είναι τόσο αξιόπιστοι όσο ο Craig Wright που ισχυρίζεται ότι είναι Satoshi.

Δημιουργία ιστοριών και στη συνέχεια ισχυρισμός ότι έχουν "πηγές" για να το επιβεβαιώσετε. Η CZ μόλις δήλωσε ότι η Binance δεν έχει γραφείο στη Σαγκάη.@TheBlock__ https://t.co/BDyYext38V

– Tommy Mustache (@MustacheTommy) 22 Νοεμβρίου 2019

Από την κλήση του άρθρου, κάντε κλικ στο δόλωμα έως τη σύγκριση του The Block με ένα ταμπλόιντ, αρκετά μέλη της κοινότητας κρυπτογράφησης ήρθαν επίσης να δείξουν την υποστήριξή τους στο Binance.

Πηγή: Twitter

Το Market Crash λόγω του Binance FUD?

Γραφείο ή όχι γραφείο, η συντριβή της αγοράς κρυπτογράφησης συμπίπτει με τη γέννηση του Binance FUD. Το Bitcoin έπεσε πάνω από 10% σε επίπεδο 7.000 $ και το Ethereum μειώθηκε κατά 14% στα 145 $. Τα υπόλοιπα 10 κορυφαία νομίσματα έχουν επίσης σημειώσει σημαντικές απώλειες. Είναι πιθανό ότι οι κάτοχοι κρυπτογράφησης έχουν ξεκινήσει τις πωλήσεις πανικού. Ο αναλυτής του Crypto Ran NeuNer δημοσίευσε στο Twitter σχετικά με την πτώση στην αγορά κρυπτογράφησης και το tweet του έλαβε μια σειρά από διαφορετικές απαντήσεις από την κοινότητα.

Συγχωρήστε την άγνοιά μου, αλλά γιατί μια αστυνομική επιδρομή στο γραφείο της Binance στη Σαγκάη (εάν συνέβη πραγματικά) επηρεάζει την τιμή του Bitcoin?

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 22 Νοεμβρίου 2019

Σύμφωνα με έναν χρήστη του Twitter, ολόκληρη η κατάσταση είναι ένα «παιχνίδι» που παίζει η φάλαινα.

Πηγή: Twitter

Ένας άλλος χρήστης πιστεύει ότι το σφάλμα μπορεί να αποδοθεί σε αβεβαιότητα που προκαλείται από το συμβάν μεταξύ των ανθρώπων.

Πηγή: Twitter

Τώρα, μένει να δούμε πότε το FUD διαλύεται και η αγορά κρυπτογράφησης αρχίζει να ανακάμπτει.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me