Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

5 λόγοι για τους οποίους η αγορά Crypto βρίσκεται στα πρόθυρα μιας σεζόν Altcoin

διαφήμιση Phemex

Η αγορά κρυπτογράφησης φαίνεται να βρίσκεται στα πρόθυρα να επανεξετάσει τον τομέα μιας alt-σεζόν. Όχι μόνο το DeFi, αλλά και άλλα altcoins βρίσκονται σε ανοδική τάση τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ενώ το Bitcoin βασικά παρέμεινε. Η αποσύνδεση μεταξύ των αγορών bull στα altcoins μεσαίου κεφαλαίου και της τιμής Bitcoin δημιουργεί μια ισχυρή περίπτωση εκτέλεσης altcoin.

Το μέσο κέρδος των 20 κορυφαίων κρυπτονομισμάτων με ανώτατο όριο αγοράς είναι πάνω από 6%, ενώ το Bitcoin διαπραγματεύεται στα 100 $ περίπου στα 9265 $. Επιπλέον, οι έμποροι φαίνεται να προτιμούν altcoins μεσαίου κεφαλαίου έναντι των κορυφαίων κρυπτογράφησης όπως Ethereum [ETH], XRP, Bitcoin Cash [BCH] και Litecoin [LTC].

Πω πω είναι πραγματικά ένα $ ALT szn

– Koroush AK (@KoroushAK) 8 Ιουλίου 2020

Τόμοι DOGE Coin Mania και Social Media

Μαζί με τη μανία DeFi, ένα αξιοσημείωτο παράδειγμα είναι η μανία του TikTok του Dogecoin. Οι χρήστες στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων προφανώς ξεκινούν μια τάση να αγοράζουν DOGE αξίας 25 $ και γίνονται πλούσιοι καθώς η τάση πλησιάζει και έφτασε το 1 $.

Το Dogecoin [DOGE] αναπτύχθηκε στην πραγματικότητα ως σαρκαστική προσπάθεια να επισημανθεί το σύστημα αντλίας και απόρριψης με κρυπτονομίσματα. WhalePanda, πρώιμος επενδυτής και αναλυτής Bitcoin σημειώσεις,

Ο Τζάκσον δημιούργησε το Dogecoin ως αστείο. Μισούσε το γεγονός ότι οι άνθρωποι αγόρασαν, πούλησαν, επένδυσαν και έχασαν χρήματα μαζί του. Αντιτίθεται στην ελεύθερη αγορά και τον καπιταλισμό.

Lunar crush, μια εταιρεία ανάλυσης που εστιάζει στους τόμους των κοινωνικών μέσων tweeted,

υπήρχαν 11.356 $ doge Η κοινωνική ανάρτηση αναφέρει σήμερα προερχόμενη από 9.730 κοινωνικούς συνεισφέροντες. Αυτό είναι ένα υψηλό όλων των εποχών.

Σύμφωνα με την ανάλυσή τους, οι Chainlink [LINK], Cardano [ADA], Dogecoin [DOGE], VeChain [VET] και ICX είχαν την καλύτερη βαθμολογία συνδυάζοντας την τιμή και την απόδοση των κοινωνικών μέσων.

Ποσοστό κυριαρχίας Bitcoin

Το εύρος της κυριαρχίας του Bitcoin [BTC] επεκτείνεται σε όγκους συναλλαγών και είναι πολύ διαφορετικός στην κεφαλαιοποίηση της αγοράς.

ποσοστά κυριαρχίας bitcoin στην αγορά κρυπτογράφησηςΠοσοστό κυριαρχίας Bitcoin έναντι των Crypto Markets (TradingView)

Η κυριαρχία του Bitcoin έχει πέσει κάτω από το EMA 50 και 200 ​​ημερών (Exponential Moving Average) και έχει σπάσει κάτω από την υποστήριξη από την ανοδική τάση στην κυριαρχία του Bitcoin.

Ωστόσο, οι έμποροι πρέπει να είναι προσεκτικοί σχετικά με τη συνέχιση της κίνησης. Η ορθογώνια περιοχή αντιπροσωπεύει την ανάλυση φράκταλ μιας παρόμοιας διάσπασης στις αρχές του 2019. Η αγορά είδε μια μάλλον γρήγορη αναστροφή στο Bitcoin, καθώς τα κέρδη επιταχύνθηκαν στα altcoins στις αρχές του 2019. Διακεκριμένος έμπορος και αναλυτής, Cantering Clark (ψευδώνυμο), tweeted,

Δεδομένου ότι βλέπουμε ότι η crypto έχει τη δική της εκδοχή εναλλαγής τομέα με DeFi, Midcaps και τώρα μεμονωμένα γελοία πράγματα όπως $ DOGE, θα ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς # Bitcoin δεν επωφελούνται από τις πιο θετικές τιμές που προχωρούν μέχρι το παιχνίδι των μουσικών καρεκλών να τελειώσει.

2017 Vibes?

Το ICO bubble του 2017 χτίστηκε στην πίσω καινοτόμο και δυνητικά προσοδοφόρα στάση της τεχνολογίας blockchain που μετατρέπει τη FinTech και διάφορες βιομηχανίες μέσω αποκεντρωμένης κρυπτογράφησης. Η τρέχουσα αύξηση των altcoins δεν φαίνεται σαν μια ανακυκλωμένη altcoin, αλλά η νέα εισροή κεφαλαίων μέσω του DeFi. Αυτό το νέο κεφάλαιο θα τείνει να περιστρέφεται ή να αναζητά ευκαιρίες και σε άλλα έργα. Η κεφαλαιοποίηση της αγοράς των διακριτικών DeFi έχει αυξηθεί εκθετικά σε 7,4 δισεκατομμύρια δολάρια τις τελευταίες εβδομάδες.

Παρ ‘όλα αυτά, αυτή είναι μόνο η πρώτη φάση της άνοδος και για να επαναλάβετε την προηγούμενη εναλλακτική σεζόν, πρέπει να συνεχιστεί για λίγο. Ο Μάτι Γκρίνσπαν, οικονομικός αναλυτής και ιδρυτής της Quantum Economics, ο οποίος ελπίζει να συνεχιστεί διάσημος για το αν η alt-σεζόν είναι εδώ,

Μπα. Μια σεζόν σημαίνει ότι διαρκεί λίγο. Αυτό μοιάζει περισσότερο με την Alt-Wednesday με την ελπίδα να μετατραπεί σε Alt-July.

Αύξηση στην προσφορά Stablecoin

Η κεφαλαιοποίηση των σταθερών νομισμάτων στην αγορά κάνει νέα υψηλά κάθε μέρα. επί του παρόντος σε 11,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Στο παρελθόν, η εισροή χρημάτων σε stablecoins λειτούργησε ως πρόδρομος για τις αγορές κρυπτονομισμάτων.

usdt stablecoin όγκοςΑθροιστικός όγκος Stablecoin (Πηγή)

Επιπλέον, η κλίμακα της αύξησης της αξίας USD σε σταθερή τιμή είναι υπερδιπλάσια από την αύξηση στις αρχές του 2019. Αυτό εκτός από τη μειωμένη μεταβλητότητα στην τιμή του Bitcoin θυμίζει και πάλι το 2019.

Συνολική κεφαλαιοποίηση αγοράς Altcoins

Τέλος, η κεφαλαιοποίηση της αγοράς των altcoins έχει σπάσει πάνω από τη μακροπρόθεσμη πτωτική γραμμή σε εβδομαδιαία κλίμακα.

σύνολο2 κεφαλαιοποίηση αγοράςΣυνολική κεφαλαιοποίηση των Altcoins (TradingView)

Οι επενδυτές θα προσβλέπουν σε ένα κλείσιμο και ενοποίηση πάνω από τη γραμμή τάσεων για τη συνέχιση των ροών altcoin.

Ποια, σύμφωνα με εσάς, είναι η πιθανότητα μιας εποχιακής περιόδου στην τρέχουσα αγορά; Μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας.  

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me