Γιατί η 5η Ιουλίου είναι σημαντική για τις Crypto επιχειρήσεις και επενδυτές στην Ινδία

διαφήμιση Phemex

Στις 5 Απριλίου, η RBI είχε εκδώσει μια ειδοποίηση που καλούσε όλους τους δανειστές να εκκαθαρίσουν τραπεζικούς λογαριασμούς ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων και επίσης να τερματίσουν άλλες επιχειρηματικές σχέσεις μαζί τους εντός τριών μηνών. Αυτό ακουγόταν το θάνατο για τα bourses.

Τώρα ως το προθεσμία φαίνεται να πλησιάζει που τώρα είτε αναγκάζονται να ανακαλύψουν εκ νέου τις επιχειρήσεις τους είτε να κλείσουν τις δραστηριότητές τους. Ήρθε η ώρα να δείτε τις διάφορες επιλογές και προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα από μεγάλες ανταλλαγές στην Ινδία

Εκκρεμεί η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου

Κοιτώντας στο τέλος του δρόμου στην Ινδία με την ειδοποίηση RBI, οι εικονικές ανταλλαγές νομισμάτων στη συνέχεια πήραν τη νόμιμη οδό ενάντια στο RBI διαταγή στο ανώτατο δικαστήριο της Ινδίας. Ωστόσο, το ανώτατο δικαστήριο δεν έχει ακόμη παράσχει καθυστέρηση στις ανταλλαγές. «Οι αναφέροντες θα έχουν την ελευθερία να υποβάλουν εκπροσώπηση στην αρμόδια αρχή της RBI εντός δύο εβδομάδων, επομένως η οποία θα αντιμετωπιστεί σύμφωνα με το νόμο», διάβασε την απόφαση της 17ης Μαΐου του αρχηγού δικαίου Dipak Misra. Η επόμενη ημερομηνία είναι τώρα στις 20 Ιουλίου 2018, δηλαδή 16 ημέρες μετά την εφαρμογή της απαγόρευσης. Όλα τα μάτια θα είναι τώρα στις 20 Ιουλίου.

Προτεινόμενο άρθρο: Κυκλική έκδοση ζητημάτων Zebpay, Οι αναλήψεις ρουπίων θα μπορούσαν να σταματήσουν

Ανταλλάσσει οικείους πελάτες, στρέφοντας προς συναλλαγές κρυπτογράφησης σε κρυπτογράφηση

Για να αποφευχθεί ο πλήρης τερματισμός των συναλλαγών, τα χρηματιστήρια Cryptocurrency έχουν προσθέσει ασταμάτητα ζεύγη συναλλαγών crypto-to-crypto που δεν υπήρχαν ποτέ πριν από μερικούς μήνες. Εκτιμάται ότι η Ινδία έχει πάνω από 50 εκατομμύρια ενεργούς εμπόρους και αυτό πρόκειται να αυξηθεί μόνο. Καθώς η κυβέρνηση περιορίζει τις συναλλαγές fiat, οι έμποροι έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν εξωχρηματιστηριακές λύσεις όπως το LocalBitcoin. Αν και η Ινδία έχει μεγάλο αριθμό εμπόρων, αντιπροσωπεύει λιγότερο από το 1% του ημερήσιου όγκου. Καθιστά δύσκολο για τις ανταλλαγές να προσθέτουν νέους πελάτες, καθώς οι περισσότεροι δεν έχουν κρυπτονομίσματα για να προσθέσουν τους λογαριασμούς τους

Ανταλλαγές όπως το WazirX, το Pocketbits, το Bitbns, το Coinome, το BuyUcoin, το Coinsecure, το Zebpay και το Unocoin, έχουν προωθήσει και κυκλοφόρησαν μια εγκύκλιο εκμάθησης στους πελάτες τους, ακούγοντας ότι δεν είναι σίγουροι για το πώς βρίσκεται το μέλλον, αλλά έχουν επίσης διαβεβαιώσει τους πελάτες ότι τα περιουσιακά τους στοιχεία είναι ασφαλή και θα προσπαθήσουν να κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις και το συναίσθημα σε ανοδική πορεία.

Ψάχνετε μια βάση στο εξωτερικό

Για να πιστέψουμε τα μέσα, ανταλλαγές όπως Zebpay, Οι Unocoin, CoinSecure, BuyUcoin και BTCX India, προσπαθούν να αλλάξουν την έδρα τους στο εξωτερικό. Πολλές ανταλλαγές έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν συμβουλές από τους συμβούλους τους και εργάζονται σε διάφορες φορολογικές δομές κατάλληλες για να αποφασίσουν ποια χώρα θα ήταν η καλύτερη επιλογή για αυτούς. Οι περισσότερες ανταλλαγές αφορούν χώρες όπως η Σιγκαπούρη, το Ντελαγουέρ ή η Λευκορωσία.

Θα έρθει η κρατική τράπεζα του Σικίμ για να σώσει?

Θα το ονομάσετε Ινδικό τρόπο «επίσηςad» καινοτομίας; Όπου υπάρχει κανονισμός, υπάρχει ο τρόπος. Με τις περισσότερες τράπεζες και υπηρεσίες να σταματούν τις επιχειρήσεις τους με ινδικές ανταλλαγές κρυπτογράφησης καθώς εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της Reserve Bank of India, υπάρχει μια τράπεζα που λειτουργεί ανεξάρτητα και δεν διέπεται από την κεντρική τράπεζα της χώρας – την κρατική τράπεζα του Sikkim.


Το Σικίμ, το δεύτερο μικρότερο κράτος της Ινδίας, είχε απορρίψει την ένταξή του στην Ινδία όταν η υποήπειρος κέρδισε ανεξαρτησία από τους Βρετανούς το 1947. Έτσι, του δόθηκε ειδικό καθεστώς σύμφωνα με μια συνθήκη του 1950 με την Ινδία, σύμφωνα με την οποία το βασίλειο είχε ανεξαρτησία σε μεγάλο μέρος της εσωτερικά θέματα, εκτός από την ασφάλεια των συνόρων. Ωστόσο, μετά από πολιτική αναταραχή, ο τότε πρωθυπουργός της Σικίμ ζήτησε από την Ινδία να παρέμβει, συμφωνώντας να γίνει μέλος της Ινδικής Ένωσης τον Μάιο του 1975. Το ακόλουθο δημοψήφισμα για την κατάργηση της μοναρχίας επικύρωσε αυτήν τη συμφωνία. Ωστόσο, μέχρι σήμερα, η τράπεζα, που ιδρύθηκε με τη Βασιλική Διακήρυξη του Τσόγιαλ το 1968, παραμένει ανεξάρτητη υπό την κυβέρνηση του Σικίμ. Εξακολουθεί να απολαμβάνει αυτοδιοίκηση Αρθρο 371-ΣΤ του ινδικού συντάγματος.

Αυτό όμως έχει και προκλήσεις. Για να επωφεληθεί από την αυτόνομη κατάσταση της State Bank of Sikkim, τόσο τα χρηματιστήρια όσο και οι έμποροι θα πρέπει να έχουν λογαριασμό στην τράπεζα και αυτό θα απαιτούσε απόδειξη κατοίκου και άλλα έγγραφα. 

Όλα έχουν ειπωθεί και ολοκληρωθεί και αφού είμαστε μερικές μέρες μακριά από την «Ημέρα της Κρίσεως», είναι η μόνη στιγμή που θα μας πει τι λειτουργεί για τις επιχειρήσεις κρυπτογράφησης Ινδία. Εάν η εγκύκλιος εφαρμοστεί από τις τράπεζες, τότε όλα τα μάτια θα στραφούν στην απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου που πρόκειται να εκδοθεί στις 20 Ιουλίου 2018.

Αυτό το βήμα του RBI θα τερματίσει την τρέλα κρυπτογράφησης στη χώρα; Ενημερώστε μας για τις απόψεις σας σχετικά.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map