Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Εβδομάδα σε αναθεώρηση: Ανάλυση τιμών κρυπτονομισμάτων για την εβδομάδα 24 Δεκεμβρίου έως 30 Δεκεμβρίου

διαφήμιση Phemex

Στο τρέχον Όρος Η υπόθεση πτώχευσης Gox, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος ισχυρίστηκε ότι ήταν αθώος

Το Mt Gox ήταν το νούμερο ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων με μερίδιο αγοράς 70%. Ωστόσο, η φήμη των χρηματιστηρίων διαρκεί πολύ, καθώς υπέβαλε πτώχευση το 2014 και έκλεισε τις δραστηριότητές της. Ενώ η διαδικασία αξίωσης βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, στο δικαστήριο του Τόκιο, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος του βουνού Gox, ο Mark Krapeles έχει παρακαλέσει αθωότητα για την πτώχευση της ανταλλαγής και τους πελάτες που χάνουν τα χρήματά τους. Η Karpeles αντιμετωπίζει επίσης χρεώσεις για υπεξαίρεση 3 εκατομμυρίων δολαρίων από το χρηματιστήριο και επίσης χειρισμό δεδομένων ανταλλαγών

Ο αμπελουργός Madison που εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ σχεδιάζει να αγοράσει μια ιαπωνική πλατφόρμα κρυπτογράφησης

Η Madison Holdings Group, μια εταιρεία κρασιού με έδρα το Χονγκ Κονγκ, ανακοίνωσε αυτήν την εβδομάδα ότι σχεδιάζει να αγοράσει μερίδιο 67,2% της ιαπωνικής πλατφόρμας κρυπτογράφησης BitOcean. Η πλατφόρμα που πρόσφατα άδεια κρυπτογράφησης από την Υπηρεσία Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Ιαπωνίας δεν έχει ακόμη ξεκινήσει τη λειτουργία της. Η Madison Labs, θυγατρική του Ομίλου Madison, θα υποτίθεται ότι θα πληρώσει 15,12 δισεκατομμύρια δολάρια για την εξαγορά.

Bitmain, Consensys και Huobi για απολύσεις υπαλλήλων

Όλα δεν ήταν στην καλύτερη περίπτωση για τη βιομηχανία κρυπτογράφησης τους τελευταίους δύο μήνες από τη στιγμή της αγοράς. Αυτό οδήγησε σε πολλές επιχειρήσεις, ιδίως στην εξόρυξη κρυπτογράφησης, να ευθυγραμμίσουν εκ νέου την επιχείρησή τους με αποτέλεσμα πολλές απολύσεις. Όλα ξεκίνησαν με την Consensys και τώρα είναι οι Bitmain και Huobi που απολύουν πολλά μέλη του προσωπικού τους. Ενώ το Huobi αφήνει τις χειρότερες επιδόσεις από την ομάδα του, αν πιστεύουν οι πηγές, η Bitmain απολύει σχεδόν το 80% του προσωπικού της.

Η Litecoin μπαίνει στο δαχτυλίδι καθώς υποστηρίζει έναν αγώνα UFC

Για νομίσματα, η Litecoin υπέγραψε συμφωνία χορηγίας με την UFC. Αυτή θα ήταν η πρώτη φορά που ένα επίσημο κρυπτογράφηση θα συνεργαστεί με την UFC. Ο αγώνας που υποστηρίζει η Litecoin είναι ο ελαφρύς αγώνας βαρέων βαρών UFC μεταξύ του Jon Jones και του Alexander Gustafsson, ο οποίος αναμένεται να τραβήξει πάνω από ένα εκατομμύριο μάτια. Αυτή η χορηγία μοιάζει με μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης Litecoin και μπορεί να θεωρηθεί το πρώτο βήμα προς μια πιο περίπλοκη συνεργασία με το UFC.

Η Εθνική Τράπεζα του Κουβέιτ τώρα στο RippleNet

Ο Ripple βρήκε έναν νέο συνεργάτη στη Μέση Ανατολή και αυτή τη φορά είναι η Εθνική Τράπεζα του Κουβέιτ (NBK). Η NBK σχεδιάζει να ξεκινήσει τις υπηρεσίες άμεσης αποστολής μέσω του RippleNet. Όπως εξηγείται σε μια επίσημη ανάρτηση ιστολογίου από την NBK, το RippleNet (ένα αποκεντρωμένο δίκτυο τραπεζών και άλλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που χρησιμοποιούν τη σειρά χρηματοοικονομικών προϊόντων της Ripple Labs) θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή «εμπειρίας εμβασμάτων χωρίς τριβές» για τους πελάτες της τράπεζας και λύσεις μεταφοράς χρημάτων στα σύνορα. “Αυτή η υπηρεσία είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στην Ιορδανία και σύντομα θα είναι διαθέσιμη και σε άλλες χώρες.

Η Ινδία υπαινίσσεται να νομιμοποιήσει τα cryptos

Η Ινδία ενδέχεται σύντομα να βρει νομίσματα κρυπτογράφησης. Η δεύτερη μεγαλύτερη χώρα κατά πληθυσμό θεωρείται μεγάλη αγορά κρυπτογράφησης και σύμφωνα με ένα τοπικό κατάστημα, η επιτροπή αξιολόγησης των κρυπτογράφησης πιστεύει ότι η απαγόρευση της κρυπτογράφησης μπορεί να μην είναι μια πολύ καλή ιδέα. Μια άγνωστη πηγή που συμμετείχε στις συναντήσεις είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι, ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις, μετά από δύο συναντήσεις, ήταν πολύ σαφές ότι η πλήρης απαγόρευση των κρυπτογράφησης μπορεί να μην είναι μια πολύ καλή ιδέα και ότι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης Αυτά τα νέα «χρήματα» της νέας εποχής είναι ότι διατηρούν έντονα τη νομιμοποίησή τους στην Ινδία.

Διάγραμμα τιμών

Πηγή: Coin360.io

Bitcoin (BTC)

Το χριστουγεννιάτικο ράλι τελειώνει και το Bitcoin πέφτει και πάλι κάτω από 4000 USD. Αυτό επαναφέρει το Bitcoin σε εύρος μεταξύ 3600 έως 4200 USD. Οι τιμές έφτασαν στο υψηλό σημείο των 4.271,79 USD και το χαμηλότερο σημείο των 3.642,63 USD κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Οι ανταλλαγές που ήταν πιο ενεργές, σε όγκους, με BTC σε διάφορα ζεύγη αυτή την εβδομάδα ήταν, BitMex (21,77%), CoinBene (4,33%) και EXX (3,20%)

Μεταξύ σημαντικών ειδήσεων σχετικά με το Bitcoin, ο Wells Fargo λέει ότι το Bitcoin είναι υπερβολικά επικίνδυνο για τους πελάτες, πληρώνει 575 εκατομμύρια δολάρια πρόστιμο για τους απάτες

Κυματισμός (XRP)

Το XRP είναι ακόμα στη δεύτερη θέση, αλλά το Ethereum συνεχίζει να πλησιάζει για να ανακτήσει τη θέση του. Στην κορυφή, αυτή την εβδομάδα οι τιμές του XRP ήταν στα 0,448477 USD και προς τα κάτω, ανέφερε 0,336282 USD. Οι ανταλλαγές που ήταν πιο ενεργές, σε όγκους, με XRP σε διάφορα ζεύγη αυτή την εβδομάδα ήταν οι Bitbank (9,74%), ZB.COM (8,31%) και Upbit (6,33%)

Για το XRP αυτήν την εβδομάδα, το XRP σημείωσε άνοδο μετά την Binance, το μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο με αξία διαπραγμάτευσης, πρόσθεσε το κρυπτογράφηση ως βασικό νόμισμα, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα άλλα κρυπτονομίσματα θα συνδεθούν με αυτό.

 Ethereum (ETH)

Το Ethereum ξεπερνά όλα τα κορυφαία altcoins καθώς πλησιάζει περισσότερο για να πάρει τη θέση 2. Το Ethereum στην κορυφή, αυτή την εβδομάδα ήταν στα 157,67 USD και στα χαμηλά των 115,65 USD. Οι αγορές που ήταν πιο δραστήριες, σε όγκους, με ETH σε διάφορα ζεύγη αυτή την εβδομάδα ήταν OEX (6,19%), OKEx (4,22%) και Binance (4,10%)

Μεταξύ των ειδήσεων σχετικά με το Ethereum αυτήν την εβδομάδα, ο Tuur Demeester, ένας altcoin cynic, Bitcoin υποστηρικτής και ένας επενδυτής κρυπτογράφησης που ονομάζεται Ethereum (ETH) είναι ένα «επιστημονικό πείραμα» στην καλύτερη

Οι άλλοι μετακινούμενοι και δονητές

Τα Άλλα νομίσματα που έφτασαν στην κορυφή και το κατώτατο σημείο αυτήν την εβδομάδα σύμφωνα με το Coin Market Cap (πρόσβαση στις 30 Δεκεμβρίου στις 3:35 μ.μ. IST) ήταν

Μετακινούμενοι

  • E-Chat – Εμφανίζεται αύξηση 272,51%
  • StarChain – Εμφάνιση αύξησης 173,77%
  • Coinsuper Ecosystem – Δείχνει αύξηση 105,86%

Δονητές

  • PlayCoin (QRC 20) – Εμφάνιση πτώσης 46,57%
  • PlayCoin (ERC 20) – Εμφάνιση πτώσης 45,74%
  • BitcoinX – Εμφάνιση πτώσης 43,98%

Τι πιστεύετε ότι θα ήταν το συναίσθημα των αγορών κρυπτογράφησης την επόμενη εβδομάδα; Ενημερώστε μας για τις απόψεις σας σχετικά.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me