Δημιουργία Πορτοφολιού Bitcoin

Όταν ακούμε τη λέξη πορτοφόλι, συνήθως απεικονίζουμε το φυσικό αντικείμενο, γνωστό και ως «θήκη με επίπεδη τσέπη για κράτημα χρημάτων και πλαστικών καρτών». Ωστόσο, στον τομέα των κρυπτονομισμάτων όπως το Bitcoin, η έννοια της λέξης έχει επαναπροσδιοριστεί σε κάτι νέο εντελώς: Παρουσιάζοντας, το πορτοφόλι Bitcoin.

Πώς να ρυθμίσετε το πορτοφόλι Bitcoin για αρχάριους

Τα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin είναι ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να αποθηκευτούν σε διαφορετικούς τύπους ψηφιακών και φυσικών πορτοφολιών. Περιττό να πούμε, όταν κάτι έχει νομισματική αξία, είτε πρόκειται για ψηφιακό νόμισμα ή φυσικό περιουσιακό στοιχείο, τα πορτοφόλια για τη διατήρηση αυτών των στοιχείων φυσικά εξελίσσονται και προσαρμόζονται.

Δημιουργία Πορτοφολιού Bitcoin

Σε παρόμοιες γραμμές, μερικά από τα καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin έχουν εξελιχθεί στην αγορά. Σε αυτόν τον εισαγωγικό οδηγό, θα απαντήσουμε στις ακόλουθες ερωτήσεις.

 • Γιατί χρειάζεστε ένα πορτοφόλι Bitcoin?
 • Πώς να επιλέξετε το καλύτερο πορτοφόλι για τα bitcoin σας?
 • Πώς να ρυθμίσετε ένα για τα bitcoin σας για να αποθηκεύουν τα κέρματά σας με ασφάλεια.

Θα εξετάσουμε αυτές τις ερωτήσεις και θα σας ενημερώσουμε για το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σωστά ένα πορτοφόλι Bitcoin.

Οι καλύτεροι ιστότοποι τζόγου Crypto 2021

Κορυφαία βαθμολογία

# 1

Μποβάδα

Λογότυπο Bovada Μπόνους 125% έως 3750 $ Μπόνους 125% έως 3750 $

 • Αξιόπιστα τυχερά παιχνίδια

Διαβάστε την κριτική Παίξε τώρα

# 2

Πόκερ Black Chip

Λογότυπο Black Chip Poker 200% μπόνους έως 1000 $ 200% μπόνους έως και $ 1000

 • Γενναιόδωρα μπόνους

Διαβάστε την κριτική Παίξε τώρα

# 3

BetOnline

Λογότυπο BetOnline 100% μπόνους Crypto 100% μπόνους Crypto

 • Αποδεκτές 4 Cryptos

Διαβάστε την κριτική Παίξε τώρα

Τι είναι το πορτοφόλι Bitcoin?

Ένα πορτοφόλι Bitcoin είναι ένα μέρος όπου βρίσκονται τα ιδιωτικά κλειδιά και τα δημόσια κλειδιά / δημόσια διεύθυνση των bitcoin σας, είναι παρόμοιο με έναν τραπεζικό λογαριασμό για κρυπτογράφηση. Από αυτό το μέρος, μπορείτε να στείλετε, να λάβετε, να αποθηκεύσετε και να κάνετε συναλλαγές bitcoin. Ένα δημόσιο κλειδί είναι μια αλφαριθμητική συμβολοσειρά στην οποία βρίσκονται τα νομίσματα και ένα ιδιωτικό κλειδί είναι μια άλλη αλφαριθμητική συμβολοσειρά που ξεκλειδώνει κέρματα που βρίσκονται σε αυτό το δημόσιο κλειδί / δημόσια διεύθυνση για να μετακινηθούν σε άλλη διεύθυνση.


Ένα πορτοφόλι Bitcoin πρέπει να θεωρείται ως αρχείο που περιέχει δημόσια και ιδιωτικά κλειδιά. Τώρα, αυτό το αρχείο μπορεί να είναι ένα ψηφιακό ή φυσικό αρχείο, το οποίο θα συζητήσουμε αργότερα.

Εν ολίγοις, ένα πορτοφόλι Bitcoin είναι ένα μέρος όπου έχετε το δημόσιο κλειδί / δημόσια διεύθυνση για να λαμβάνετε και να αποθηκεύετε τα bitcoin σας και το ιδιωτικό κλειδί για να ξοδέψετε και να ξεκλειδώσετε αυτά τα νομίσματα είναι ένα πορτοφόλι Bitcoin. Χωρίς αυτό, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε bitcoin με ασφάλεια και είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε να χάσετε τα κέρματά σας.

Επιλέγοντας ένα πορτοφόλι

Ενώ επιλέγετε το κατάλληλο πορτοφόλι Bitcoin για εσάς, πρέπει να ελέγξετε ένα πορτοφόλι με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Ασφάλεια & Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας: ένα πορτοφόλι που παρέχει δυνατότητα ελέγχου ταυτότητας 2-FA, ανάκτηση σπόρου, φράση πρόσβασης και κωδικό PIN.
 • Θεματοφυλακή: όπου ελέγχετε τη φύλαξη των κεφαλαίων σας ελέγχοντας τους σπόρους ή τα ιδιωτικά σας κλειδιά.
 • Ομάδα ανάπτυξης: η ομάδα που αναπτύσσει το πορτοφόλι είναι ενεργή και προσβάσιμη για τη συντήρηση του πορτοφολιού
 • Συμβατότητα: πορτοφόλι συμβατό με διαφορετικά λειτουργικά συστήματα και σε διαφορετικές συσκευές.
 • Ευκολία: η διεπαφή χρήστη & Το UX του πορτοφολιού πρέπει να είναι αρκετά βολικό τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες.
 • Κοινότητα: είναι καλό να έχουμε μια ενεργή κοινότητα χρηστών που χρησιμοποιούν ήδη το πορτοφόλι για κάποιο χρονικό διάστημα. Αυτό χρησιμεύει ως μαρτυρία για την ποιότητα του πορτοφολιού.

Η εύρεση ενός πορτοφολιού που να ικανοποιεί όλα αυτά τα σημεία μπορεί να είναι δύσκολο. Η θεματοφυλακή είναι το πιο σημαντικό σημείο που αναφέρθηκε παραπάνω.

Πορτοφόλια θεματοφύλακα (πορτοφόλια τρίτου μέρους)

Όταν επιλέγετε πορτοφόλια όπου δεν σας δίνουν τα ιδιωτικά κλειδιά ή το σπόρο του πορτοφολιού σας Bitcoin, επιλέγετε ένα πορτοφόλι φύλαξης. Σε αυτήν την περίπτωση, τα κλειδιά ή οι σπόροι φυλάσσονται από την υπηρεσία πορτοφολιού τρίτου μέρους που έχετε επιλέξει. Κρατούν τα κλειδιά εκ μέρους σας στους διακομιστές τους.

Πορτοφόλια μη-Θεματοφυλακής (Πορτοφόλια με δυνατότητα φιλοξενίας)

Όταν επιλέγετε πορτοφόλια που σας παρέχουν αρχικά τα κλειδιά ή τα ιδιωτικά κλειδιά κατά τη διάρκεια της ρύθμισης, επιλέγετε ένα πορτοφόλι που δεν είναι στερητικό. Αυτός ο τύπος πορτοφολιού ονομάζεται επίσης αυτο-φιλοξενούμενο πορτοφόλι, όπου εξακολουθείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του πορτοφολιού σας Bitcoin.

Είναι συνετό να χρησιμοποιείτε ένα πορτοφόλι χωρίς κηδεμονία όπου βασίζεστε μόνο και μόνο στον εαυτό σας για την ασφάλεια των νομισμάτων σας. Αυτό συμβαίνει επίσης με το ήθος του Bitcoin για το οποίο σχεδιάστηκε.

Αλλά υπάρχουν περισσότερα:

Ένα πορτοφόλι Bitcoin είναι απλώς ένα ψηφιακό ή φυσικό αρχείο. Με βάση αυτόν τον διαχωρισμό, υπάρχουν γενικά πέντε τύποι πορτοφολιών Bitcoin που διατίθενται στην κρυπτοσφαίρα:

 • Πορτοφόλι για κινητά
 • Πορτοφόλια επιφάνειας εργασίας ή πορτοφόλια λογισμικού
 • Πορτοφόλι Ιστού
 • Πορτοφόλι υλικού
 • Πορτοφόλι χαρτιού

Ας βυθίσουμε σε καθένα από αυτά:

Πορτοφόλια για κινητά

Όπως προκύπτει από το όνομα, οι εφαρμογές πορτοφολιών iOS και Android που είναι εγκατεστημένες στις κινητές συσκευές σας είναι πορτοφόλια για Bitcoin.

Είναι σαν άλλες εφαρμογές πληρωμής για κινητές συσκευές που μπορεί να έχετε χρησιμοποιήσει με τα νομίσματά σας. Ωστόσο, η μόνη διαφορά είναι ότι αυτά είναι κρυπτογραφικά πορτοφόλια ικανά να αποθηκεύουν ψηφιακά στοιχεία όπως το Bitcoin.

Με άλλα λόγια, αποθηκεύει τα ιδιωτικά και δημόσια κλειδιά σας του Bitcoin σε μια εφαρμογή για κινητά. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ορισμένα πορτοφόλια για κινητά σάς παρέχουν το σπόρο ή τα ιδιωτικά κλειδιά, ενώ μερικά δεν το παρέχουν. Όμως, είναι καλύτερο να έχετε μαζί σας τα κλειδιά ή τα ιδιωτικά κλειδιά του Bitcoin σας.

Πορτοφόλια επιφάνειας εργασίας

Οι εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές για Mac, Windows ή Linux όπως λειτουργικά συστήματα ικανά να αποθηκεύουν κρυπτογραφικά στοιχεία όπως το Bitcoin είναι πορτοφόλια για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Ακριβώς όπως τα πορτοφόλια για κινητά, ορισμένα πορτοφόλια λογισμικού δεν σας παρέχουν τα ιδιωτικά κλειδιά ή τους σπόρους. Παρόλο που, πολλοί το παρέχουν, οπότε επιλέξτε ανάλογα.

Πορτοφόλια Ιστού

Τα πορτοφόλια ιστού είναι προσβάσιμα απευθείας μέσω διαφορετικών προγραμμάτων περιήγησης ιστού (όπως το Google Chrome, το Firefox και το IE) και μερικά από αυτά είναι πορτοφόλια φύλαξης και μερικά είναι μη-ερήμην.

Στην περίπτωση εφεδρικών πορτοφολιών ιστού, τα ιδιωτικά κλειδιά του Bitcoin διατηρούνται στους διακομιστές τρίτων μερών του πορτοφολιού ιστού που χρησιμοποιείτε. Ενώ σε πορτοφόλια μη-φύλαξης τα ιδιωτικά κλειδιά ή οι σπόροι κρυπτογραφούνται στο ίδιο το πρόγραμμα περιήγησής σας για τον οποίο σας έχει δοθεί ο κωδικός πρόσβασης.

Πορτοφόλια υλικού

Τα πορτοφόλια υλικού είναι συσκευές ειδικού σκοπού που τροφοδοτούνται από μινιμαλιστικά ηλεκτρονικά συστήματα ικανά να χειρίζονται ιδιωτικά και δημόσια κλειδιά.

Οι συσκευές υλικού αποθηκεύουν το ιδιωτικό και το κοινό σε αυτόνομο μικροελεγκτή. Μπορούν επίσης να εργαστούν με συστήματα που έχουν μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό, καθιστώντας τα την πιο αξιόπιστη κατηγορία πορτοφολιών Bitcoin.

Αυτά τα πορτοφόλια διατίθενται σε όλα τα μεγέθη και σχήματα. Ορισμένα μοιάζουν με μονάδα flash, μερικά σαν αλυσοδέτη κρεμαστό ρολόι και άλλα μοιάζουν με χρεωστικές / πιστωτικές κάρτες. Αυτός ο τύπος πορτοφολιού θεωρείται πορτοφόλι ψυχρής αποθήκευσης και είναι μια από τις πιο ασφαλείς μεθόδους αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων.

Πορτοφόλια χαρτιού

Τα πορτοφόλια χαρτιού είναι ο πιο μινιμαλιστικός τύπος πορτοφολιού Bitcoin, καθώς είναι απλά κομμάτια χαρτιού που εκτυπώνονται με ιδιωτικά καθώς και δημόσια κλειδιά σε αυτά.

Δυστυχώς, τα χάρτινα πορτοφόλια είναι δυσκίνητα στη χρήση και επομένως ευάλωτα στην έκθεση των ιδιωτικών κλειδιών σας σε έναν εισβολέα. Επιπλέον, όταν έχουμε πορτοφόλια λογισμικού και υλικού, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τη χρήση χαρτοφυλακίων το 2020.

Προτεινόμενα πορτοφόλια Bitcoin (για χρήστες των ΗΠΑ)

Ledger Nano X [Πορτοφόλι υλικού]

Καθολικό Nano X είναι η νεότερη φυλή πορτοφολιού υλικού που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το έτος από την Ledger SAS – μια πρωτοποριακή εταιρεία που δραστηριοποιείται σε αυτόν τον χώρο από το 2015. Το πορτοφόλι διαθέτει την ιδιαίτερα απαραίτητη δυνατότητα Bluetooth και μια μπαταρία, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για απευθείας χρήση με iOS και Android συσκευές.

Επιπλέον, είναι ένα πορτοφόλι HD μη στερητικό, όπου μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο των ψηφιακών σας στοιχείων. Από τώρα, το Ledger Nano X υποστηρίζει 1000+ κρυπτονομίσματα συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin και γίνεται γρήγορα η πρώτη επιλογή για σοβαρά Bitcoin HODLers.

Πορτοφόλι Blockchain [Ιστός & Πορτοφόλι για κινητά]

Το πορτοφόλι Blockchain είναι πρωτοπόρος ιστός καθώς και πορτοφόλι για κινητά που εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατόχων Bitcoin από το 2013. Η έκδοση ιστού ήρθε πρώτη και χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες Bitcoin που ήδη μαρτυρούν την ποιότητα του προϊόντος τους. Επιπλέον, είναι ένα αυτο-φιλοξενούμενο πορτοφόλι, όπου θα ελέγχετε τα ιδιωτικά κλειδιά ή τους σπόρους των bitcoin σας εάν αποθηκεύετε τα νομίσματά σας εδώ.

Έξοδος [Πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας]

Το Exodus είναι ένα δωρεάν πορτοφόλι για επιτραπέζιους υπολογιστές για το Bitcoin και διαθέτει το καλύτερο UI-UX στην αγορά. Περιλαμβάνει μια ενημερωτική αναπαράσταση γραφημάτων πίτας των ψηφιακών στοιχείων που αποθηκεύονται στο Exodus.

Αν θέλετε κάτι κομψό και ασφαλές για την αποθήκευση των bitcoin σας στην επιφάνεια εργασίας σας, το πορτοφόλι Exodus είναι για εσάς. Σημείωση: Το Exodus είναι διαθέσιμο για Mac, Windows, Linux.

Electrum [Επιφάνεια εργασίας & Πορτοφόλι για κινητά]

Ένα άλλο δωρεάν πορτοφόλι Bitcoin ανοιχτού κώδικα για επιτραπέζιους υπολογιστές και συσκευές Android είναι το Electrum. Η διεπαφή χρήστη του πορτοφολιού είναι αξιοπρεπής και έχει αναπτυχθεί και διατηρείται υπό την άδεια MIT.

Αυτό το πορτοφόλι είναι επίσης μη στερητικό και είναι ένα ελαφρύ πορτοφόλι που μπορεί να εγκατασταθεί στην επιφάνεια εργασίας Mac / Windows ή σε συσκευή Android.

Ρύθμιση του πορτοφολιού σας: Πώς να ρυθμίσετε το Πορτοφόλι Bitcoin?

Τώρα που έχουμε δει διαφορετικούς τύπους πορτοφολιών και μάθαμε να επιλέγουμε το καλύτερο, είναι επιτακτική ανάγκη να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι για τα νομίσματά σας. Λοιπόν, ας πάμε δεξιά και χρησιμοποιήστε ένα πορτοφόλι Blockchain για να δείτε τη βήμα προς βήμα διαδικασία δημιουργίας του πορτοφολιού σας Bitcoin.

Βήμα 1. Παω σε Blockchain.com και κάντε κλικ στο «εγγραφή» όπως φαίνεται παρακάτω.

Στιγμιότυπο οθόνης Blockchain.com

Βήμα 2. Τώρα συμπληρώστε τις λεπτομέρειες όπως τη διεύθυνση email, τον κωδικό πρόσβασης κ.λπ. σύμφωνα με την παρακάτω εικόνα:

Εγγραφή για ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης

Βήμα # 3. Κάντε κλικ στην επιλογή «Δημιουργία του πορτοφολιού μου» όπως φαίνεται παραπάνω. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και θα μεταφερθείτε σε αυτήν την οθόνη που σας καλωσορίζει στο πορτοφόλι. Σε μια δευτερεύουσα σημείωση, βεβαιωθείτε ότι έχετε επαληθεύσει τη διεύθυνση email σας για αυτόν τον λογαριασμό μεταβαίνοντας στα εισερχόμενά σας.

Πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων στο Blockchain.com

Βήμα # 4. Μεταβείτε στην επιλογή “Bitcoin” όπως φαίνεται παραπάνω για να δείτε αυτήν την οθόνη που εμφανίζεται παρακάτω, η οποία θα σας βοηθήσει περαιτέρω να λάβετε τη δημόσια διεύθυνση Bitcoin για να λαμβάνετε bitcoin.

Αγορά Bitcoin στο Blockchain.com

Βήμα # 5. Τώρα κάντε κλικ στην επιλογή «Λήψη BTC» όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα και θα εμφανιστεί αυτή η οθόνη με τη διεύθυνση Bitcoin σας.

Ζητώντας Bitcoin στο Blockchain.com

Βήμα # 6. Τώρα, μπορείτε να αντιγράψετε-επικολλήσετε αυτήν τη διεύθυνση ή να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό QR για να την δώσετε σε άλλους, ώστε να μπορούν να στείλουν Bitcoin σε αυτήν τη διεύθυνση.

Βήμα # 7. Τέλος, ένα πολύ σημαντικό βήμα για τη δημιουργία ενός ασφαλούς πορτοφολιού Bitcoin είναι να γράψετε τη φράση σας. Αυτό συχνά αναφέρεται ως δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του πορτοφολιού σας, ώστε να μπορείτε να ανακτήσετε τα χρήματά σας σε περίπτωση που το πορτοφόλι blockchain σταματήσει να λειτουργεί.

Για αυτό μεταβείτε στην ενότητα «Κέντρο ασφάλειας» του πορτοφολιού Blockchain όπως φαίνεται παρακάτω στην εικόνα:

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του πορτοφολιού στο Blockchain.com

Τώρα κάντε κλικ στην επιλογή “Backup Funds”:

δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας χρημάτων στο πορτοφόλι crypto

Κάντε ξανά κλικ στην επιλογή «Backup Funds» όπως φαίνεται παρακάτω:

ενεργοποίηση της επαλήθευσης σε δύο βήματα στο blockchain.com

Καθώς το κάνετε αυτό, θα σας δείξει τις πρώτες 4 λέξεις του σπόρου 12 λέξεων. Φροντίστε να το σημειώσετε με ασφάλεια σε ένα κομμάτι χαρτί.

Πορτοφόλι Bitcoin

Και πάλι, κάντε κλικ στο «Επόμενες 4 λέξεις» και θα εμφανιστούν οι επόμενες 4 λέξεις που επίσης πρέπει να τις γράψετε με διαδοχικό τρόπο:

Πορτοφόλι Bitcoin

Τέλος, κάντε κλικ στο «Επόμενες 4 λέξεις» για να δείτε τις 4 τελευταίες λέξεις σας 12 λέξεων και αυτές θα εμφανίζονται με αυτόν τον τρόπο:

Πορτοφόλι Bitcoin

Σημειώστε και αυτές τις τελευταίες 4 λέξεις με διαδοχικό τρόπο έως ότου λάβετε αυτόν τον τύπο λίστας 12 λέξεων:

Κλειδί κρυπτογράφησης 12 λέξεων

Τώρα κάντε κλικ στο «Τέλος & Επαλήθευση »όπως φαίνεται στην προηγούμενη εικόνα και θα δείτε αυτήν την οθόνη να σας ζητά να εισαγάγετε συγκεκριμένες λέξεις για να επαληθεύσετε εάν έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας της φράσης σπόρου σας σωστά ή όχι. Λοιπόν, κάντε το όπως φαίνεται παρακάτω, αναφερόμενος στην παραπάνω λίστα 12 λέξεων. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Επιβεβαίωση» αφού εισαγάγετε τις σχετικές λέξεις όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Πορτοφόλι Bitcoin

Τέλος, θα δείτε αυτήν την οθόνη να σας ενημερώνει για την επιτυχή ολοκλήρωση του εφεδρικού αντιγράφου φράσης.

Πορτοφόλι Bitcoin

Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ασφαλές πορτοφόλι Bitcoin και επίσης να διατηρήσετε ένα ασφαλές αντίγραφο ασφαλείας του.

Αλλά η πραγματική πρόκληση για τη φροντίδα των bitcoin σας ξεκινά από εδώ, δηλαδή μόλις λάβετε το αντίγραφο ασφαλείας της φράσης σας.

Διατηρήστε το πορτοφόλι σας ασφαλές

Ο σπόρος σας είναι τα bitcoin σας. Τη στιγμή που χάνετε τη φράση σας, χάνετε τα κέρματα σας.

Αυτό συμβαίνει επειδή οποιοσδήποτε κατέχει αυτόν τον σπόρο θα μπορεί να αντλήσει τα προσωπικά σας κλειδιά Bitcoin και επομένως να ελέγξει τα νομίσματά σας.

Για να αποφύγετε αυτό το είδος μοίρας, μπορείτε να κάνετε αυτά τα βασικά πράγματα για να διατηρήσετε το πορτοφόλι σας ασφαλές:

 • Δημιουργήστε πολλά αντίγραφα ασφαλείας της φράσης 12 λέξεων.
 • Μην ταιριάζετε και μην χωρίζετε τη φράση του σπόρου σας.
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τον έλεγχο ταυτότητας 2-FA στο πορτοφόλι σας Bitcoin εάν διαθέτει. Το πορτοφόλι Blockchain το παρέχει για χρήστες Bitcoin.
 • Ελασματοποιήστε το κομμάτι χαρτί στο οποίο έχετε γράψει το σπόρο σας και φυλάξτε το σε θυρίδα ασφαλείας που είναι πυρκαγιά και αδιάβροχο.
 • Βεβαιωθείτε ότι η φράση σπόρου σας είναι γνωστή σε κάποιον που είναι κοντά, σε περίπτωση που δεν είστε πια από αύριο για απρόβλεπτους λόγους.
 • Επιτέλους, μπορείτε να υιοθετήσετε πορτοφόλια υλικού ή τουλάχιστον πορτοφόλια χωρίς φύλαξη για να διατηρήσετε τα νομίσματά σας ασφαλή ακόμα κι αν η κινητή ή η επιτραπέζια συσκευή σας έχει μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό.

Εάν φροντίσετε αυτά τα πράγματα, θα είστε σε θέση να αποφύγετε το 99,9% των διανυσμάτων επίθεσης και τα bitcoin σας θα παραμείνουν ασφαλή.

Τώρα πρόκειται να αγοράσετε Bitcoin. Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για την αγορά κρυπτογράφησης τώρα που ξέρετε να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map