Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Καλύτερες τοποθεσίες πόκερ Bitcoin: Καταθέσεις, αναλήψεις και μπόνους

Το Bitcoin και παρόμοια κρυπτονομίσματα όπως το Ethereum, το Dash και το Litecoin έχουν φέρει επανάσταση στον κόσμο των διαδικτυακών πληρωμών πόκερ χάρη στην αποκεντρωμένη φύση του, τις χαμηλές αμοιβές, τη γρήγορη ταχύτητα και την ανωνυμία. Είναι αναμφισβήτητα ο μοναδικός καλύτερος τρόπος για να κάνετε κατάθεση και ανάληψη αυτές τις μέρες σε διαδικτυακούς ιστότοπους πόκερ. Επιπλέον, οι επιλογές πόκερ Bitcoin έχουν βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες παίζουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια μετρητών στο διαδίκτυο.

Καλύτεροι ιστότοποι πόκερ Bitcoin

Κορυφαία βαθμολογία

# 1

Πόκερ ανάφλεξης

Λογότυπο πόκερ ανάφλεξης 300% μπόνους αγώνα έως $ 1000 300% μπόνους μέχρι $ 1000

 • Εξαιρετική επιλογή παιχνιδιού

Διαβάστε την κριτική Παίξε τώρα

# 2

Μποβάδα

Λογότυπο Bovada 100% μπόνους έως 500 $ 100% μπόνους έως $ 500

 • Αξιόπιστα τυχερά παιχνίδια

Διαβάστε την κριτική Παίξε τώρα

# 3

Πόκερ Black Chip

Λογότυπο Black Chip Poker 200% μπόνους έως 1000 $ 200% μπόνους έως και $ 1000

 • Γενναιόδωρα μπόνους

Διαβάστε την κριτική Παίξε τώρα

# 4

BetOnline

Λογότυπο BetOnline 100% μπόνους Crypto 100% μπόνους Crypto

 • Αποδεκτές 4 Cryptos

Διαβάστε την κριτική Παίξε τώρα

# 5

Αίθουσα καρτών της Αμερικής

Λογότυπο Αμερικής Cardroom 35% Crypto Bonus 35% Crypto Bonus

 • Αποδέχτηκαν πολλά Cryptos

Διαβάστε την κριτική Παίξε τώρα

Παίζοντας διαδικτυακό πόκερ με Bitcoin

Το πόκερ, σε αντίθεση με τα αθλητικά στοιχήματα, είχε πάντα πρόβλημα με μετρητά.

Για να παίξετε πόκερ χρειάζεστε νόμισμα ή ακόμη και χαρτονομίσματα, αλλά στην πραγματικότητα η συναλλαγή – είτε ζωντανή είτε online – μπορεί να είναι μια τεράστια ταλαιπωρία..

Οι διαδικτυακοί ιστότοποι πόκερ ήταν πάντα προσηλωμένοι σε τράπεζες και εταιρείες πιστωτικών καρτών, καθώς αυτά τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μπορούσαν γρήγορα να φρενάρουν οποιαδήποτε μεταφορά από έναν παραδοσιακό τραπεζικό λογαριασμό.

Μπείτε στο πόκερ Bitcoin.

Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τα πάντα για το Bitcoin για να κάνετε μια κατάθεση χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια διεύθυνση bitcoin.

Κάρτες πόκερ με Bitcoin

Γιατί το Bitcoin είναι μια εξαιρετική επιλογή για παίκτες στο Διαδίκτυο Πόκερ?

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το Bitcoin και η κρυπτογράφηση έχουν νόημα για το διαδικτυακό πόκερ, αλλά πραγματικά έρχεται στις ανάγκες των ίδιων των παικτών. Οι περισσότεροι παίκτες διαδικτυακού crypto poker αναζητούν ένα μείγμα από τα ακόλουθα πράγματα όταν επιλέγουν έναν επεξεργαστή πληρωμών:

 • Αξιοπιστία και ασφάλεια
 • Γρήγορες καταθέσεις και αναλήψεις
 • Υψηλά όρια (ο αριθμός των Bitcoin που μπορείτε να στοιχηματίσετε ταυτόχρονα)
 • Χαμηλές χρεώσεις
 • Εύχρηστος
 • Άψογη εξυπηρέτηση πελατών
 • Δεν θα μπλοκαριστεί
 • Τουρνουά
 • Μπόνους κατάθεσης (ορισμένοι ιστότοποι προσφέρουν δωρεάν μάρκες όταν χρησιμοποιείτε BTC)

Είναι μια μεγάλη παραγγελία, αλλά τα καζίνο Bitcoin πληρούν τα περισσότερα, αν όχι όλα τα στοιχεία αυτής της λίστας για πόκερ στο διαδίκτυο.

Όταν καταλαβαίνετε πώς να το χρησιμοποιήσετε, το Bitcoin είναι πολύ αξιόπιστο. Σε αντίθεση με τις τράπεζες, αυτό αφορά κυρίως το άτομο καθώς το bitcoin είναι αποκεντρωμένο.

Ίσως, το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό του bitcoin είναι πόσο γρήγορα είναι για το online πόκερ. Μόλις αποκτήσετε bitcoin, μπορείτε να παίζετε πόκερ μαζί του μέσα σε λίγα λεπτά αντί για ημέρες. Οι καταθέσεις είναι τόσο γρήγορες.

Οι αναλήψεις είναι επίσης γρήγορες, αλλά συνήθως χρειάζονται μία ή δύο ημέρες για να λάβετε την πληρωμή του πόκερ σας, επειδή οι διαδικτυακοί ιστότοποι πρέπει να επιβεβαιώσουν το ποσό πληρωμής για να εμποδίσουν τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Είναι ακόμα πολύ καλύτερο από το να περιμένεις εβδομάδες για να πάρεις έναν έλεγχο ανάληψης από άλλες επιλογές πόκερ στο διαδίκτυο.

Όταν εγγραφείτε σε έναν ιστότοπο πόκερ Bitcoin, θα παρατηρήσετε μερικές από τις χαμηλότερες χρεώσεις σε σύγκριση με τις πιστωτικές κάρτες.

Τέλος, οι χρήστες μπορούν να ξοδέψουν τα κέρδη τους στο πόκερ bitcoin με οποιονδήποτε τρόπο επιλέγουν. Αυτή η ελευθερία είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα για όποιον έχει αποκλείσει την πιστωτική κάρτα ή την τραπεζική μεταφορά από ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

Bitcoin μάρκες πόκερ

Παίζοντας πόκερ με Bitcoin

Εδώ είναι το ενδιαφέρον πράγμα για το παιχνίδι πόκερ bitcoin: Στην πραγματικότητα δεν χρησιμοποιείτε bitcoin στο τραπέζι πόκερ.

Η συντριπτική πλειονότητα των διαδικτυακών ιστότοπων πόκερ μετατρέπουν αμέσως το bitcoin σε USD τη στιγμή που μεταφέρεται στον λογαριασμό ενός παίκτη. Υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους οι διαδικτυακοί ιστότοποι το κάνουν αυτό, αλλά ο κύριος είναι να δώσει στους παίκτες ένα διάλειμμα από την αστάθεια του κρυπτονομίσματος.

Φανταστείτε ότι αγοράσατε bitcoin αξίας $ 100, το καταθέσατε σε έναν ιστότοπο κρυπτογράφησης πόκερ, το έβαλε αμέσως έως και 200 ​​$ και πήγατε να αποσύρετε τα κέρδη σας $ 100 μόνο για να διαπιστώσετε ότι το bitcoin είχε πέσει 50%; Είναι σαν να μην κερδίσατε καθόλου.

Το Bitcoin είναι εξαιρετικά ευμετάβλητο και είναι ξεχωριστή πιθανότητα να χάσει ένα μεγάλο μέρος της αξίας του ενώ παίζετε στο διαδίκτυο. Το USD είναι ένας πολύ πιο αξιόπιστος τρόπος για τη χρηματοδότηση λογαριασμών παικτών. Ειδικά αυτοί που δεν θέλουν να οδηγήσουν το cryptocurrency rollercoaster.

Η μόνη φορά που πρέπει να ανησυχείτε για την αλλαγή του bitcoin είναι αφού κάνετε μια ανάληψη. Μπορείτε να εξαργυρώσετε αυτήν την ανάληψη σε δολάρια ΗΠΑ μέσω διαδικτυακού χρηματιστηρίου ή Bitcoin ATM, αλλά ο ιστότοπος διαδικτυακού πόκερ δεν είναι υπεύθυνος για την απόκτηση σκληρού νομίσματος. Εάν ανησυχείτε για την αστάθεια των bitcoin, θα πρέπει να έχετε ένα σχέδιο να μετατρέψετε αμέσως τα κέρδη σας σε USD.

Τι να ψάξετε σε ιστότοπους πόκερ που δέχονται Bitcoin

Αν θέλετε να καταθέσετε κάποια χρήματα σε έναν ιστότοπο διαδικτυακού πόκερ που δέχεται bitcoin, θα πρέπει να ακολουθήσετε ιστότοπους που έχουν ελεγχθεί – όπως αυτοί στην παραπάνω λίστα μας.

Βασικά, θα πρέπει να λάβετε υπόψη όλα όσα θα επηρεάσουν κανονικά την απόφασή σας να παίξετε σε έναν παραδοσιακό διαδικτυακό ιστότοπο πόκερ. Συνήθως, οι πιο σημαντικοί παράγοντες για τους παίκτες του crypto poker είναι μερικά από τα ακόλουθα:

 • Αξιόπιστο και ασφαλές στη χρήση
 • Λογισμικό υψηλής ποιότητας
 • Πολλά παιχνίδια με πολλούς παίκτες
 • Κακοί παίκτες (μερικές φορές θέλετε να παίξετε ενάντια σε άτομα με διαφορετικά επίπεδα δεξιοτήτων)
 • Μεγάλα μπόνους εγγραφής (ορισμένοι ιστότοποι προσφέρουν ακόμη και μπόνους καλωσορίσματος ειδικά για κρυπτογράφηση)
 • Στερεά υποστήριξη ιστότοπου
 • Πιθανά τουρνουά πόκερ

Όσον αφορά το bitcoin, απλώς θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπος δέχεται την κρυπτογράφηση ως επιλογή για καταθέσεις και αναλήψεις για πόκερ. Μπορεί επίσης να θέλετε να κάνετε κατάθεση χρησιμοποιώντας alt-νομίσματα όπως Ethereum, Litecoin ή Dash. Κάντε την έρευνά σας, επειδή ορισμένοι ιστότοποι δέχονται πάνω από 60 διαφορετικά κρυπτονομίσματα.

Οι διαδικτυακοί ιστότοποι πόκερ προσπαθούν πάντα να παρακινήσουν τους παίκτες να κάνουν καταθέσεις χρησιμοποιώντας bitcoin, έτσι συχνά προσφέρουν κίνητρα όπως μεγάλα μπόνους εγγραφής. Για παράδειγμα, εάν κάνετε κατάθεση 50 $ χρησιμοποιώντας bitcoin, ορισμένοι ιστότοποι θα σας προσφέρουν 100% αντιστοιχία κατάθεσης, που σημαίνει ότι θα λάβετε άλλα $ 50 για χρήση στον ιστότοπο. Αυτά τα χρήματα χρειάζονται λίγο χρόνο για να ξεκλειδώσετε, αλλά τα δωρεάν χρήματα είναι πάντα καλό!

Ποιοι είναι οι καλύτεροι ιστότοποι πόκερ Bitcoin?

 • Μποβάδα
 • BetOnline
 • Αίθουσα καρτών της Αμερικής
 • Πόκερ Black Chip
 • SportsBetting.ag
 • Διακοπές

Ξεκινήστε παίζοντας Crypto Poker

Εάν όλα όσα έχετε διαβάσει ακούγονται σαν να είναι στο δρομάκι σας, τότε θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε bitcoin με σκοπό τη δημιουργία ενός λογαριασμού πόκερ στο διαδίκτυο.

Το πρώτο βήμα είναι να μάθετε λίγα πράγματα για το bitcoin, τα ψηφιακά πορτοφόλια και το blockchain. Εάν σκοπεύετε απλώς να χρησιμοποιήσετε το bitcoin για ένα διαδικτυακό παιχνίδι πόκερ, τότε δεν χρειάζεται να είστε ειδικός, αλλά θα πρέπει τουλάχιστον να καταλάβετε πώς λειτουργεί.

Από εκεί θα θελήσετε να αποκτήσετε πραγματικά bitcoin. Η απόκτηση bitcoin είναι πολύ διαφορετική από περιοχή σε περιοχή, οπότε θα πρέπει να κάνετε λίγη έρευνα στη δικαιοδοσία σας. Η αγορά bitcoin είναι πολύ εύκολη σε προοδευτικές χώρες, ενώ πιο δύσκολη σε περιοριστικές χώρες. Εάν έχετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πρόσβαση στο Διαδίκτυο, τότε υπάρχει μια καλή πιθανότητα να μπορείτε να αποκτήσετε λίγο bitcoin.

Γενικά, οι άνθρωποι αποκτούν bitcoin με τους ακόλουθους τρόπους:

 • Ανταλλαγή Bitcoin
 • Από έναν φίλο
 • Bitcoin ATM
 • Bitcoin αγγελίες

Πριν αποκτήσετε ακόμη και το bitcoin, θα πρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας ψηφιακό πορτοφόλι. Τα πορτοφόλια Bitcoin διατίθενται σε πολλές διαφορετικές μορφές, συμπεριλαμβανομένων διαδικτυακών, επιτραπέζιων υπολογιστών, κινητών ή ακόμα και φυσικής μονάδας flash για επιπλέον ασφάλεια.

Το Bitcoin έχει πολλά πλεονεκτήματα πέρα ​​από το πόκερ, οπότε αξίζει σίγουρα να το πάρετε ανεξάρτητα από το αν καταλήγετε να το χρησιμοποιείτε για διαδικτυακό πόκερ.

Εναλλακτικά κρυπτονομίσματα για χρήση

Ενώ το bitcoin μπορεί να είναι η πιο δημοφιλής μορφή παιχνιδιού κρυπτογράφησης, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές κρυπτογράφησης που επιτρέπουν στους χρήστες να παίζουν πόκερ χρησιμοποιώντας επιλογές πληρωμής που είναι γρήγορες, αποκεντρωμένες και διαφανείς. Ακολουθούν μερικά από τα πιο δημοφιλή altcoins για να παίξετε σε διαδικτυακά δωμάτια crypto poker:

 • Οδηγός τζόγου Ethereum
 • Οδηγός τυχερών παιχνιδιών Dash
 • Οδηγός τζόγου Litecoin
 • EOS
 • Bitcoin μετρητά

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που δέχονται Bitcoin όπου μπορείτε να παίξετε online πόκερ. Αυτά που αναφέρονται παραπάνω είναι τα αγαπημένα μας, προσφέροντας την καλύτερη εμπειρία πόκερ blockchain για χρήστες ψηφιακών νομισμάτων. Επιλέξτε ένα (ή όλα) και ξεκινήστε να παίζετε BTC πόκερ!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me