JM Bullion

Όταν πρόκειται για την επιλογή μιας επένδυσης που έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, ίσως δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από ένα σταθερή επένδυση με μια παραστατική και κυριολεκτική έννοια από το χρυσό. Για αιώνες, ο χρυσός υπήρξε σύμβολο παρακμής και πλούτου, είτε στολίζει κάποιον με ένα κομμάτι κοσμημάτων είτε αν διατίθεται ως νόμισμα. Ο χρυσός είναι ένα δημοφιλές υλικό για την εκτίμησή του με την πάροδο του χρόνου και οι επενδυτές το αναζητούν συνήθως σε μορφή νομίσματος ή ράβδου.

Στιγμιότυπο οθόνης του jmbullion.com Αρχική σελίδα του JM Bullion

Ένας αξιόπιστος έμπορος χρυσού και άλλων πολύτιμων μετάλλων είναι η JM Bullion. Όσον αφορά την αγορά χρυσού, οι αγοραστές θέλουν μια ανταγωνιστική τιμή, καθώς και σιγουριά ότι η επένδυση που αγοράζουν είναι τόσο γνήσια όσο και εξαιρετικής ποιότητας. Στη σημερινή ανάρτηση θα βάλουμε τις προσφορές της JM Bullions κάτω από το μικροσκόπιο, έτσι ώστε να μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια ενημερωμένη επένδυση σε περίπτωση που επιθυμείτε να αγοράσετε χρυσό, ασήμι ή οποιοδήποτε άλλο πολύτιμο μέταλλο μαζί τους.

Ποιοι είναι οι JM Bullion?

Η JM Bullion είναι ένας διαδικτυακός λιανοπωλητής χρυσού, αργύρου και άλλων πολύτιμων μετάλλων όπως η πλατίνα και ο χαλκός. Κυρίως φημίζονται για τα χρυσά νομίσματα και τις ράβδους τους, τα οποία έχουν σημαντική αξία, καθιστώντας τα εξαιρετικά ελκυστικά για τους επενδυτές.

Στιγμιότυπο οθόνης του jmbullion.com Jmbullion.com – Σχετικά με τη σελίδα

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2011 στο Lancaster, PA πριν μετεγκατασταθεί στο Ντάλας, TX δύο χρόνια αργότερα, αφού οι πωλήσεις ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο δολάρια την ημέρα. Η JM Bullion μεγάλωσε γρήγορα και έγινε η «ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία πολύτιμων μετάλλων» της Inc στην Αμερική.

Στιγμιότυπο οθόνης του jmbullion.com Jmbullion.com – Σχετικά με τη σελίδα

Παρά την εκθετική ανάπτυξή της που βλέπει ότι παράγει 661,3 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, η JM Bullion παραμένει μια σχετικά μικρή λειτουργία με μόλις 30 υπαλλήλους. Προς το παρόν λειτουργούν μόνο στις ΗΠΑ μέσω του ιστότοπου και του τηλεφωνικού κέντρου μόνο. Αν και, δεδομένης της τεράστιας προσφοράς πολύτιμων μετάλλων που μιλούν από μόνα τους, η JM Bullion παραμένει ένας πολύ προσοδοφόρος παίκτης στα απτά επενδυτικά μερίδια.

Τι πωλεί η JM Bullion?

Η JM Bullion πωλεί διάφορα είδη που κατασκευάζονται από χρυσό, ασήμι, πλατίνα, παλλάδιο ή χαλκό. Ωστόσο, κυρίως πωλούν κέρματα, μπαρ και κοσμήματα.

Νομίσματα

Στιγμιότυπο οθόνης του jmbullion.com Jmbullion.com – Τμήμα νομισμάτων

Νομίσματα πολύτιμων μετάλλων είναι εξαιρετικά συλλεκτικά περιουσιακά στοιχεία που είναι δημοφιλή ως επενδύσεις καθώς και κομμάτια κειμηλίων. Η JM Bullion πωλεί νομίσματα από χρυσό, ασήμι, πλατίνιο, παλλάδιο ή χαλκό (γνωστά ως «πένες σιταριού»).

Επιπλέον, η JM Bullion πωλεί επίσης κέρματα από τη δημοφιλή κουλτούρα, συμπεριλαμβανομένων των Disney και Star Trek.

Μπαρ

Στιγμιότυπο οθόνης του jmbullion.com Jmbullion.com – Τμήμα Gold Bars


Όσοι ονειρεύονται να αποκτήσουν χρυσό το κάνουν με την εικόνα να αγοράζουν ράβδους χρυσού, οι οποίοι δεν διαθέτουν σύντομα την JM Bullion, στην πραγματικότητα είναι το κομμάτι της αντίστασης ολόκληρου του ιστότοπού τους. Ωστόσο, οι ράβδοι μπορούν επίσης να αγοραστούν σε ασήμι, πλατίνα, παλλάδιο και χαλκό.

Κοσμήματα

Στιγμιότυπο οθόνης του jmbullion.com Jmbullion.com – Τμήμα χρυσών κοσμημάτων

Ενώ η JM Bullion δεν θεωρείται κοσμηματοπωλεία, είναι δυνατό να μαζέψεις μια ποικιλία κομματιών μέσω αυτών, αν και μόνο από χρυσό. Το «Σφυρήλατο Βραχιόλι Χρυσού Μπουλόνια» που ξεπερνά τα 1.800 $ είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό κομμάτι.

Ενσώματα Στοιχεία έναντι Εικονικών Στοιχείων

Ορισμένοι επενδυτές προτιμούν να έχουν ένα συνδυασμό ενσώματων και φυσικών περιουσιακών στοιχείων για διαφοροποίηση χαρτοφυλακίου. Στην περίπτωση της JM Bullion, τα πολύτιμα μέταλά τους μπορούν επίσης να παραδοθούν ως κειμήλια. Ο χρυσός από μόνος του είναι ένα από τα μεγαλύτερα νομίσματα που έχουν καθιερωθεί μέχρι σήμερα και συχνά προτιμάται από τις πιο επικίνδυνες επενδυτικές επιλογές.

Επισκόπηση ιστότοπου JM Bullion

Όταν κάνετε μια επένδυση οποιουδήποτε είδους, θέλετε να είστε σε θέση να βεβαιωθείτε τι ακριβώς αγοράζετε. Δεδομένου ότι τα πολύτιμα μέταλλα είναι ενσώματα πάγια, θα μπορούσατε κανονικά να τα ελέγξετε με τα μάτια σας πριν αγοράσετε. Ωστόσο, ο ιστότοπος της JM Bullion εμφανίζει πολύ μεγάλες εικόνες όλων των προσφορών τους, ώστε να μπορείτε να δείτε καθαρά τι αγοράζετε για την ηρεμία σας.

Στιγμιότυπο οθόνης του jmbullion.com Jmbullion / com – Τμήμα νομισμάτων American Gold Eagle

Οι επιλογές αγοράς για κάθε κομμάτι εμφανίζονται μαζί με τους 6 διαφορετικούς τρόπους πληρωμής από τους οποίους μπορείτε να διαλέξετε. Τα περισσότερα είδη έχουν επιλογές ποσότητας αγοράς που κυμαίνονται μεταξύ 1 και 100 μονάδων. Επίσης αναφέρεται σε κάθε στοιχείο είναι η «τιμή πώλησης σε εμάς» που είναι βολικό για τους υπάρχοντες επενδυτές ενός συγκεκριμένου κομματιού.

Τρόποι πληρωμής στο JM Bullion

Κάτω από κάθε αναφερόμενο κομμάτι υπάρχει μια γενναιόδωρη περιγραφή σχετικά με το αντικείμενο, τις προδιαγραφές καθώς και μια γενική λίστα των Συχνών Ερωτήσεων. Όπως και με οποιαδήποτε επένδυση, αυτές οι πληροφορίες είναι βασικές είτε είστε νέοι σε επενδύσεις σε ενσώματα πάγια είτε όχι. Έτσι, σε σύγκριση με μια περιγραμματική λίστα eBay χωρίς πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο, η JM Bullion έκανε πραγματικά την προσπάθεια να είναι διαφανής σε όλη τη διαδικασία.

Περιγραφές στοιχείων και συχνές ερωτήσεις Περιγραφή και συχνές ερωτήσεις

Ο ιστότοπος JM Bullion επωφελείται επίσης από ένα εκπαιδευτικό ιστολόγιο, έναν επενδυτικό οδηγό και διαρκώς ενημερωμένα διαγράμματα αποτίμησης χρυσού και αργύρου. Οι πληροφορίες είναι εύπεπτες για αρχάριους και έμπειρους επενδυτές.

Ανταγωνιστές JM Bullion

  • Apmex
  • Σπάνια νομίσματα του Ώστιν & Ογκος χρυσού ή άργυρου
  • Κιτκό
  • Βορειοδυτικό εδαφικό νομισματοκοπείο
  • Μέταλλα Provident
  • Γραφείο χρυσού των Ηνωμένων Πολιτειών

Καθώς ο χρυσός και το ασήμι είναι ένα περιζήτητο εμπόρευμα που μπορεί να αντέξει ακόμη και τις πιο δύσκολες οικονομικές περιόδους, υπάρχουν πολλές εταιρείες σε όλο τον κόσμο εκτός από την JM Bullion που το πωλούν. Ωστόσο, η παραπάνω λίστα είναι εκείνοι που θεωρούνται άμεσοι ανταγωνιστές.

Κριτικές πελατών JM Bullion

Στο shopperapproved.com, η JM Bullion έχει 280.000 κριτικές πελατών, το 86,5% των οποίων είναι 5 αστέρια. Οι πελάτες επικρότησαν την εταιρεία για τις ευέλικτες επιλογές πληρωμής τους (ειδικά να μπορούν να αγοράσουν μέσω Bitcoin) και τη διαφανή τους τιμολόγηση. Μόνο το 0,6% των πελατών τους βαθμολόγησε κάτω από 3 αστέρια, κάτι που είναι πολύ καλό και σημαίνει επίσης εμπιστοσύνη στους επενδυτές.

Κριτικές πελατών στο shopperapproved.com

Τιμές αποστολής JM Bullion & ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Η JM Bullion αποστέλλει τα αντικείμενά τους με USPS ή UPS. Σε όλες τις αγορές άνω των 99 $ η αποστολή είναι δωρεάν και κοστίζει 3,99 $ για αγορές κάτω από αυτό το ποσό. Η JM Bullion αποστέλλει μόνο στις διευθύνσεις των ΗΠΑ που περιλαμβάνουν κουτιά PO και στρατιωτικές τοποθεσίες. Δεν αποστέλλουν σε καταστήματα UPS ή υπηρεσίες προώθησης αλληλογραφίας, αν και δεδομένου ότι τα πακέτα έχουν μεγάλη αξία, αυτό είναι κατανοητό.

Στιγμιότυπο οθόνης του jmbullion.com Jmbullion.com – Τμήμα αποστολής

Τα είδη τυλίγονται με ασφάλεια σε προστατευτική συσκευασία, η οποία περιλαμβάνει την προσθήκη πρόσθετου υλικού για να σταματήσει η κυκλοφορία των προϊόντων κατά τη διάρκεια της αποστολής.

Ένα τεράστιο πλεονέκτημα με την αποστολή γενικά είναι ότι γίνεται με διακριτικό τρόπο και δεν υπάρχει ένδειξη ότι είναι ένα δέμα υψηλής αξίας. Αυτό προσθέτει σιγουριά στους αγοραστές, ειδικά στην περίπτωση που άλλοι (όπως γείτονες) ενδέχεται να έχουν πρόσβαση στο ταχυδρομείο σας.

Επιπλέον, όλα τα δέματα καλύπτονται πλήρως από ασφάλιση που περιλαμβάνει ολόκληρο το ταξίδι από την αποθήκη τους προς την κατοικία σας. Αυτή η ασφάλιση ισχύει έως ότου υπογραφεί το δέμα, το οποίο είναι αρκετά τυπικό. Είναι καλή ιδέα να καλέσετε τον ασφαλιστή σας εκ των προτέρων, έτσι ώστε τα αντικείμενά σας να καλύπτονται αμέσως από εκείνη τη στιγμή και μετά.

Τρόποι πληρωμής JM Bullion

Μία από τις πιο ελκυστικές πτυχές του JM Bullion είναι οι διαφορετικές μέθοδοι πληρωμής που δέχονται. Αυτό καθιστά τα αντικείμενά τους πολύ πιο προσβάσιμα και είναι επίσης ένας τρόπος με τον οποίο οι επενδυτές κρυπτογράφησης μπορούν να διαφοροποιήσουν τις ροές τους. Στην πραγματικότητα, το Bitcoin είναι η πιο ελκυστική επιλογή πληρωμής για τους πελάτες, καθώς δεν έχει ελάχιστες δαπάνες. Ωστόσο, το μέγιστο όριο και η έκπτωση είναι χαμηλότερα από την πληρωμή με το Bank Wire.

Τρόποι πληρωμής στο Jmbullion.com Jmbullion.com – Ενότητα Τρόποι Πληρωμής

Ακολουθεί μια επισκόπηση των μεθόδων πληρωμής 6 JM Bullion, μαζί με τα ελάχιστα και μέγιστα όρια και τυχόν ισχύουσα έκπτωση που θα σας πληρούν τις προϋποθέσεις για:

Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Ελάχιστο: 0 $
Το μέγιστο: 5.000 $
Εκπτωση: Κανένας

PayPal

Ελάχιστο: 0 $
Το μέγιστο: 10.000 $
Εκπτωση: Κανένας

Έλεγχος χαρτιού

Ελάχιστο: 0 $
Το μέγιστο: 50.000 $
Εκπτωση: 4%

eCheck (ACH)

Ελάχιστο: 0 $
Το μέγιστο: 25.000 $
Εκπτωση: 4%

Τραπεζικό έμβασμα

Ελάχιστο: 2.500 $
Το μέγιστο: 250.000 $
Εκπτωση: 4%

Bitcoin

Ελάχιστο: 0 $
Το μέγιστο: 150.000 $
Εκπτωση: 3%

Πώληση στο JM Bullion

Η πώληση χρυσού ή αργύρου στο JM Bullion είναι μια δημοφιλής και απλή διαδικασία. Οι χρήστες απλά πρέπει να κάνουν κλικ στην επιλογή “Πώληση σε εμάς” στην κύρια γραμμή εργαλείων για να ξεκινήσουν τη διαδικασία. Το ελάχιστο ποσό αγοράς είναι 1.000 $, το οποίο μπορεί να αποτελεί πρόβλημα για όσους έχουν κέρματα χαμηλότερης αξίας, εκτός εάν πουλάτε μεγάλη ποσότητα από αυτά.

Στιγμιότυπο οθόνης του jmbullion.com Οδηγός επενδύσεων της JM Bullion

Για να πουλήσουν αντικείμενα, οι χρήστες πρέπει πρώτα να ζητήσουν αποτίμηση, σε ποιο σημείο είναι κλειδωμένη η τιμή. Στη συνέχεια, τα στοιχεία πρέπει να σταλούν στην JM Bullion, η οποία στη συνέχεια θα πιστοποιήσει τα κομμάτια. Μόλις όλα τακτοποιηθούν, η πληρωμή θα αποδεσμευτεί εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Περίληψη

Για τους νέους και τους παλιούς επενδυτές, η JM Bullion δημιούργησε μια πολύ απλή διαδικασία αγοράς και πώλησης, η οποία είναι αναμφίβολα ένας από τους πολλούς λόγους πίσω από την ταχεία άνοδο τους στην επιτυχία. Αν και δεν πωλούν διεθνώς (κάτι που είναι κρίμα δεδομένου ότι πωλούν κομμάτια διεθνούς προέλευσης) και έχουν ελάχιστο όριο πώλησης 1.000 $, συνολικά οι προσφορές τους είναι εξαιρετικές. Η σαφής δομή τιμολόγησης και η ποικιλία διαφορετικών αποδεκτών μεθόδων πληρωμής είναι συγκεκριμένα προνόμια.

Όπως και με οποιαδήποτε επένδυση, η τιμή είναι πιθανό να κυμαίνεται ειδικά σε δύσκολες οικονομικές περιόδους. Ότι λέγεται ότι ο χρυσός ήταν πάντα μια λογική επένδυση και δεδομένου ότι αυτή είναι η ουσία αυτού που πωλεί η JM Bullion, είναι ένα ενθαρρυντικό σημάδι. Οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν μικρές επενδύοντας σε ασήμι (ή ακόμα και χαλκό) πρώτα, γεγονός που καθιστά την πλατφόρμα προσβάσιμη σε όλους τους προϋπολογισμούς. Όπως και με οποιαδήποτε επένδυση (ακόμη και ασφαλείς) θα πρέπει πάντα να κάνετε την έρευνά σας και να είστε προετοιμασμένοι για διακυμάνσεις στην αξία του χαρτοφυλακίου σας.

Εκτίμηση

Τελική ετυμηγορία

Η βαθμολογία μας

9.0

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Συχνές ερωτήσεις

Πού βρίσκεται η JM Bullion?

Η έδρα της JM Bullion βρίσκεται στο Ντάλας του Τέξας και το κέντρο υποστήριξης πελατών της βρίσκεται επίσης στο Ντάλας. Η εταιρική του διεύθυνση είναι 11700 Preston Road, Suite 660153, Dallas, Texas 75230, αλλά αυτή δεν είναι φυσική διεύθυνση.

Η JM Bullion πωλεί πλαστά?

Η JM Bullion διαβεβαιώνει ότι κάθε κομμάτι μέταλλο που πωλούν είναι αυθεντικό.

Είναι παράνομο να κατέχετε ράβδους χρυσού στις ΗΠΑ?

Δεν είναι παράνομο να κατέχουμε κέρματα από το 1975. Κάθε Αμερικανός πολίτης μπορεί ελεύθερα να κατέχει χρυσό, χωρίς καμία άδεια ή περιορισμούς οποιουδήποτε είδους.

Η αγορά χρυσού αναφέρεται στην IRS?

Η πώληση χρυσού ή αργύρου θεωρείται εισόδημα, επομένως αυτό το είδος πώλησης πρέπει να αναφέρεται στο Παράρτημα Δ του εντύπου 1040 για τη φορολογική σας δήλωση.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map